Φορτσάρει με Γαλανόπουλο η Νέα Ιωνία!

Φορτσάρει με Γαλανόπουλο η Νέα Ιωνία!

Σε μία πολύ σημαντική προσθήκη προχώρησε η Νέα Ιωνία που δυναμώνει την επιθετική της γραμμή.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 20/01/2018

Συγκεκριμένα με την κυανοκίτρινη φανέλα θα αγωνίζεται πλέον ο Γιώργος Γαλανόπουλος. Ο μέχρι πρότινος επιθετικός του Άρη Πετρούπολης αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή της στην A’ Kατηγορία. Έχει αυξημένη την αίσθηση του γκολ αφού πέρυσι στον Απόλλωνα Χαλανδρίου στη Β’ Κατηγορία πέτυχε 21 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις με συνέπεια να κερδίσει την μεταγραφή του στον Άρη Πετρούπολης. Αν και στους κιτρινέρυθρους υπάρχει πληθώρα ταλέντου φέτος, ο Γαλανόπουλος μέτρησε 18 συμμετοχές και 4 γκολ, κυρίως, ως αλλαγή. Μάλιστα ο πρόεδρος τη Νέας Ιωνίας Σάββας Χατζηχαραλάμπους ευχαριστεί θερμά τον Αντώνη Κιρκιμπέση και το Θεόδωρο Δουρίδα για την πολύτιμη συμβολή τους στην μεταγραφή.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες μας, η ομάδα των βορείων προαστίων κινείται για την απόκτηση δύο ακόμη ποιοτικών ποδοσφαιριστών που αναμένεται να κάνουν τη διαφορά.

Συνεχίζει κανονικά ο Καρατζάς

Αν και ο προπονητής της Νέας Ιωνίας, Γιώργος Καρατζάς, έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης μετά την ήττα από τον Αθηναϊκό στο Βύρωνα, παρόλα αυτά δεν έγινε αποδεκτή. Το παραπάνω γεγονός αποδεικνύει ότι ο Γιώργος Καρατζάς έχει την απόλυτη στήριξη του ΔΣ και πως στον σύλλογο πορεύονται ενωμένοι για την πραγματοποίηση του μεγάλου στόχου, που δεν είναι άλλος από την  παραμονή στην Α Κατηγορία.