Έ «χ» ασε την ευκαιρία ο Άρης Πετρούπολης

Έ «χ» ασε την ευκαιρία ο Άρης Πετρούπολης

Η ομάδα των δυτικών προαστίων υποχρεώθηκε σε ισοπαλία στην Πεύκη (1-1 με τον ΑΟ Πεύκης)

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 21/01/2018

Είχε τη μοναδική ευκαιρία να ξεφύγει στην κορυφή του 2ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ ο Άρης Πετρούπολης και... την έχασε! Το συγκρότημα των δυτικών προαστίων υποχρεώθηκε στο ισόπαλο 1-1 στην Πεύκη από την τοπική ομάδα, αποτυγχάνοντας έτσι να αξιοποιήσει με τον ιδανικό τρόπο την ήττα που γνώριζαν την ίδια ώρα τα Πετράλωνα στον Χολαργό. Έτσι, οι ερυθροκίτρινοι αύξησαν την απόστασή τους από τους διώκτες τους μόλις κατά έναν βαθμό και, κατ' επέκταση, στο +2. Από την άλλη, το νεανικό σύνολο των βορείων προαστίων απέδειξε πως μόνο τυχαία δεν ήταν η νίκη του στο Ρουφ απέναντι στα Πετράλωνα την περασμένη αγωνιστική, παίρνοντας πανάξια τον βαθμό. Μόλις στο 6' ο Μακρίδης σούταρε με δύναμη και έστειλε την μπάλα να προσκρούσει στο δοκάρι, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, που πάντως πήραν κεφάλι στο σκορ στο 52' χάρη σε σουτ του Σιδέρη. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση και την πανηγύρισαν στο 75', όταν ο Πετράκης νίκησε τον Τσαφάι με κοντινό σουτ μετά από αδράνεια στην άμυνα του Άρη. Θα πρέπει να σημειωθεί πως στην Πεύκη έμειναν με τρομερά παράπονα από τη διαιτησία του Τσουκαλά, με τους ιθύνοντές της να ζητούν τρία (!) πέναλτι (δύο για χέρι και ένα σε μαρκάρισμα στον Κουτούζη). Παράλληλα, οι κυανόλευκοι υποστηρίζουν πως στη φάση του 0-1, ο σκόρερ χρησιμοποιεί το χέρι για να κοντρολάρει, πριν σουτάρει. Βοηθοί του Τσουκαλά ήταν η Δέτση και ο Βαξαβανέλης

ΠΕΥΚΗ (Λευτέρης Βελέντζας): Μπίφσας, Αγγελόπουλος, Μότσιος (57' Κουτούζης), Ανδρέου, Λούμης, Πέτσης, Αναστασίου (74' Τσεπελέ), Κοντογιαννόπουλος (90' Μακρυνικόλας), Χρήστου, Ρώσση, Πετράκης (85' Ξαφέρι)

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. (Αλέξης Γκλεγκλές): Τσαφάι, Λάπα, Παναγιωτίδης (46' Θανόπουλος), Βασιλάκος, Παπαπαναγιώτου, Ζήκος (65' Βλάχος), Σιδέρης (83' Παούρης), Μακρίδης, Κατσής (46' Λίτσης), Ηλιάδης, Τσάτσα.