Ο Χολαργός «σμπαράλιασε» τα Πετράλωνα!

Ο Χολαργός «σμπαράλιασε» τα Πετράλωνα!

Με επιβλητική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Γιώργου Τσαμόπουλου έφτασε σε ευρεία νίκη με 3-0.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 21/01/2018

Τα «χτυπήματα» από τα βόρεια προάστια στα Πετράλωνα συνεχίστηκαν για δεύτερη εβδομάδα! Μετά την Πεύκη, ήταν η σειρά του Χολαργού να υποχρεώσει την ιστορική ομάδα των Πετραλώνων να υποστεί απώλεια βαθμών, μέσα από τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα που γνώρισε. Η ομάδα του Γιώργου Τσαμόπουλου πραγματοποίησε επιβλήτική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε σε ευρεία νίκη με 3-0, απέναντι σε έναν αντίπαλο που δείχνει να έχει χάσει τα... βήματα του πρωταθλητισμού. Παρ' όλα αυτά, τα Πετράλωνα εξακολουθούν να βρίσκονται σε απόσταση... αναπνοής από τον πρωτοπόρο Άρη Πετρούπολης στην κορυφή του 2ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο που πέρασε χωρίς κάτι το ουσιαστικό, οι γηπεδούχοι μπήκαν «φουριόζοι» στην επανάληψη και «καθάρισαν» το ματς από το πρώτο πεντάλεπτο. Στο 47' ο Χρόνης έστειλε την μπάλα στην εστία της ομάδας του στην προσπάθειά του να απομακρύνει από την προσπάθεια του Τριφιάτη, προσφέροντας το προβάδισμα στον Χολαργό (1-0), που έφτασε στο 50' σε ένα δεύτερο γκολ με πλασέ του Π. Καζάκου (2-0). Στο 71' ο Ζώης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με κοντινό πλασέ μετά από απόκρουση του Δωριάδη σε σουτ του Π. Καζάκου.

Διαιτητής ήταν ο Μπακογιάννης, με βοηθούς τους Κορτέση και Λυμπερόπουλο.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Σκαλαίος, Γερόνυμος, Κοντογιάννης, Μιχελής, Νταϊφώτης, Τσουτσουδάκης, Α. Καζάκος (88' Καλαντζής), Χάλος, Π. Καζάκος (92' Κρίνης), Τρυφιάτης, Ζώης (82' Νικολαΐδης)

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Βαγγέλης Ιντζέκαρος): Δωριάδης, Καφετζής (52' Ντέντια), Μιχαηλίδης, Γεωργόπουλος, Χρόνης, Κούντου, Μπερτσιάς, Καριατλής, Λημνιός (52' Σαλαπάτας), Μινάι (63' Καρούμπαλης), Κατσιούλης (79' Θεοδωρόπουλος).