Έχασε «έδαφος» ο Άγιος Θωμάς

Έχασε «έδαφος» ο Άγιος Θωμάς

Δεν μπόρεσε η ομάδα από το Γουδή να πάρει τη νίκη κόντρα στην Ηλιούπολη (1-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 21/01/2018

Ήθελε όσο τίποτε τη νίκη, στο τέλος όμως συμβιβάστηκε με τον έναν βαθμό που προσφέρει η ισοπαλία. Ο Άγιος Θωμάς δεν κατάφερε να καταβάλει την Ηλιούπολη, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 και τους γηπεδούχους να χάνουν πολύτιμο «έδαφος» στην προσπάθεια που κάνουν να προσεγγίσουν τις θέσεις της σωτηρίας στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ.

Μόλις στο 3' η ομάδα από το Γουδή έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Κατσαρός νικήθηκε από τον Γούλη σε εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο ίδιος. Στο 27' ο Θύμιος έβαλε οδηγό στο σκορ τον Άγιο Θωμά με πλασέ (1-0), όμως στο 67' ο Ζιαμπάρας έφερε το ματς στα ίσια με μονοκόμματο σουτ (1-1). Στο 80' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Τερλελή με απευθείας κόκκινη κάρτα. Σύμφωνα με το φύλλο αγώνος, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός φώναξε, απευθυνόμενος στον β' βοηθό Καραγιαννίδη, «άσχετε, άσχετε, άντε ρε άσχετε». Στο 89' η Ηλιούπολη έμεινε με εννέα ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο εξαιτίας αποβολής και του Μυτιληνού με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντιαθλητική συμπεριφορά.

Διαιτητής ήταν ο Ε. Μαχαίρας, με βοηθούς τους Λ. Τσολακίδη και Καραγιαννίδη.

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ (Κώστας Τσινιάς): Καυκιάς, Τσοφίλας (71' Φ. Ζαρκαδούλας), Αλικάι, Χαντζής, Μεταξούλης, Κυριακόπουλος, Θύμιος, Τσινιάς, Κατσαρός, Μαστρογιάνης (82' Φασίτσας), Γεωργίου (89' Παπαστάμος)

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Μάκης Μπαλαγιάννης): Γούλης, Χουχούλης (33' Αγκόλι), Ζιαμπάρας, Τερλελής, Ρωμανός, Κυρίτσης, Αράπης, Γεωργιάδης (34' Μυτιληνός), Σακελλαρίου, Οκσίσογλου (90' Δρυμωνίτης), Μελετιάδης (79' Γάγγος).