Έσπασε την «γκίνια» ο Πανερυθραϊκός

Έσπασε την «γκίνια» ο Πανερυθραϊκός

Από το πρώτο ημίωρο έφτασε στο 3-0 επί της Αθηναΐδας η ομάδα του Αντώνη Τσιμπάκη.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 21/01/2018

Ήταν... καιρός για τον Πανερυθραϊκό να εκμεταλλευθεί πάλι το πλεονέκτημα της έδρας και να επιστρέψει στις νίκες μετά από 11 ολόκληρες αγωνιστικές! Από τις 21 Οκτωβρίου είχε να κερδίσει η ομάδα του Αντώνη Τσιμπάκη και τα κατάφερε το απόγευμα του Σαββάτου (20/1), τρεις μήνες μετά, με αντίπαλο την ουραγό Αθηναΐδα. Οι κόκκινοι επικράτησαν με χαρακτηριστική άνεση, κάτι που μαρτυρά όχι τόσο το τελικό 3-0, όσο το γεγονός ότι το αποτέλεσμα της συνάντησης είχε διαμορφωθεί από το πρώτο ημίωρο. Στο 15' ο Πιπεράς άνοιξε το σκορ με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι (1-0), στο 17' ο Σουμελίδης έγραψε το 2-0 με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Αραμπατζή και στο 27' ο ίδιος παίκτης πέτυχε δεύτερο προσωπικό τέρμα με πέναλτι, που υποδείχθηκε σε ανατροπή του Αντωνιάδη (3-0). Το υπόλοιπο της συνάντησης είχε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Διαιτητής ήταν ο Φίτσας, με βοηθούς τους Νιδριώτη και Τσάγκαρη.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Αντώνης Τσιμπάκης): Μπακοδήμος, Σουμελίδης, Γκριτζάς (73' Αναγνώστης), Γεωργακόπουλος, Νταλένγκα (66' Δημαράς), Κατσάρας, Μπαμπαλούκας, Πιπεράς, Παπαναστασίου, Αντωνιάδης (50' Μπρίλης), Αραμπατζής (83' Ψυλλάκης)

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Λεωνίδας Μπακογιάννης): Κοντογεώργος, Τσελίκας, Μπαρμπαδήμος, Ρόκκος, Κανδαλέπας, Πανταζόπουλος, Μάντεσης, Ρακιτζής (69' Ράπτης), Ράπι, Βαγγέλης (46' Κινδιλίδης), Γκόργκολης.