Συνεχίζει ακάθεκτη η Κοψαχείλα

Συνεχίζει ακάθεκτη η Κοψαχείλα

Η ομάδα του Αντώνη Κουφογιαννάκη «καθάρισε» τη Νέα Σμύρνη και παρέμεινε στην πρώτη θέση (4-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 21/01/2018

 

Μία εβδομάδα μετά την «τεσσάρα» στην Αλσούπολη, η Κοψαχείλα πέτυχε άλλη μία, παραμένοντας στην κορυφή του 1ου ομίλου στη Β' κατηγορία της Αθήνας και πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο τον στόχο της ανόδου. Θύμα της αυτή τη φορά ήταν η Νέα Σμύρνη, της οποίας επιβλήθηκε με 4-0, πετυχαίνοντας μάλιστα όλα τα γκολ σε διάστημα 25 λεπτών. Στο 29' ο Γκιόλας έγραψε το 1-0 με πλασέ μετά από πάσα του Βεϊζάι, στο 34' ο Καραγιάννης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με σουτ εκτός περιοχής (2-0) και στο 45' ο Βεϊζάι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με κοντινό πλασέ από μπαλιά του Τσίκου. Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, στο 53', ο Μακρυπίδης πέτυχε το 4-0 με κοντινό πλασέ μετά από πάσα του Καραγιάννη.

Διαιτητής ήταν ο Ανδρουτσόπουλος, με βοηθούς τους Ζυγά και Καραλή.

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ (Αντώνης Κουφογιαννάκης): Τεκίδης, Φόνσος, Ασημακόπουλος (46' Μακρυπίδης), Χιονάς, Τσίκος, Σταμούλης (46' Λαμπρόπουλος), Καραγιάννης (57' Κουρουβακάλης), Ασλανίδης (57' Γκαγκαστάθης), Γκιόλας, Βεϊζάι, Οντάτζης

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ (Σπύρος Τάραμας): Καψάλης, Σκοπέρης, Μακρογκίκας, Μπαντίδος, Στρακαντούνας (75' Μπιρμπίλης), Πρέντσε (57' Μυλωνάς), Λιάκος, Αρβανιτάκης, Δομάζος (57' Λεβάντης), Μαργαριτόπουλος (54' Σταματόπουλος), Ποταμιάνος.