Ολοένα και πιο ψηλά ο Αίμος Πετρούπολης

Ολοένα και πιο ψηλά ο Αίμος Πετρούπολης

«Όλα τα λεφτά» ήταν ο Φίλιππος Ταλιούρας για την ομάδα του Γιάννη Χλωρού κόντρα στον Κολωνό (3-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 21/01/2018

Δεν... ζαλίζεται από τις υψηλές πτήσεις του στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ ο Αίμος Πετρούπολης! Αντιθέτως, «πετάει» ολοένα και πιο ψηλά, με κατεύθυνση την άνοδο στην Α' κατηγορία. Το απόγευμα του Σαββάτου η ομάδα του Γιάννη Χλωρού λύγισε και τον Κολωνό, φτάνοντας στο τελικό 3-1 με ωραίο ποδόσφαιρο. Πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Φίλιππος Ταλιούρας που πέτυχε δύο γκολ και είχε καθοριστική συμμετοχή στο τρίτο. Μόλις στο 13' άνοιξε το σκορ με πλασέ (1-0), ενώ στο 21' σημείωσε το 2-0 με σκαφτό πλασέ. Στο 30' ο Κωστάλας «σημάδεψε» δοκάρι με φάουλ, για να μειώσει τελικά ο Μάντζαρης με σουτ από πλάγια θέση στο 43' (2-1). Παρ' όλα αυτά, οι γηπεδούχοι δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης της κυριαρχίας τους, δίνοντας στην επικράτησή τους... αέρα δύο τερμάτων στο 50'. Ο... εκστασιασμένος Φ. Ταλιούρας κέρδισε πέναλτι και ο Τζαβάρας το μετέτρεψε σε γκολ για το 3-1, που ήταν και το αποτέλεσμα του αγώνα.

Διαιτητής ήταν ο Κίκηρας, με βοηθούς τους Αλάμπεη και Μημίδη.

ΑΙΜΟΣ ΠΕΤΡ. (Γιάννης Χλωρός): Παρασκευόπουλος, Ζούμπος (72' Σαπρίκης), Μπουσάι, Γιαννούλης, Ρουμπέν, Ν. Ταλιούρας, Βλασσόπουλος (46' Δαρδαμάνης), Δ. Ταλιούρας (83' Νάτσιος), Μπίτζας (62' Μπαρμπούδης), Τζαβάρας, Φ. Ταλιούρας

ΚΟΛΩΝΟΣ (Νίκος Μορωσαίος): Γεροντάκης, Καλίλας (69' Τσικόγιας), Καργιώτης (65' Βενιέρης), Κραβαρίτης, Βασιλάκος, Πάσχος, Κριεμπάρδης (80' Παπαϊωάννου), Μακρόπουλος, Κωστάλας, Ρόσι (55' Σινανάι), Μάντζαρης.