Ξανά κορυφή η Αγία Παρασκευή!

Ξανά κορυφή η Αγία Παρασκευή!

Σε ένα από τα σημαντικότερα ματς της ημέρας η Αγία Παρασκευή επικράτησε δίκαια της Δόξας Βύρωνος με 2-1 και εκμεταλλεύτηκε το «στραβοπάτημα» των Αγίων Αναργύρων πιάνοντας την «Ένωση» στην κορυφή.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 21/01/2018

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 2-1

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο πρώτο ημίχρονο κλείνοντας τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους και μάλιστα είχαν δοκάρι και αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Η Δόξα εκτός από ένα χαμένο τετ α τετ, μετά από λάθος της άμυνας, δεν κατάφερε ουσιαστικά να απειλήσει και περιορίστηκε σε παθητικό ρολό. Ότι στερήθηκε η «Σάντα» στο πρώτο μέρος το βρήκε στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου και μπήκε σε θέση οδηγού με συνέπεια οι Βυρωνιώτες να πάρουν ρίσκα και να απειλήσουν με την ισοφάριση. Παράλληλα, όμως, άφησαν χώρους στην άμυνά τους, κάτι το οποίο εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι «καθαρίζοντας» το ματς στο 67’. Οι «κυανόλευκοι» το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν το εύρος της ήττας τους στις καθυστερήσεις.

Γκολ: 49’ Μπαλατσούρας, 67’ Τζίτζης – 90’+1’ Βουρλούμης (με πεν για χέρι)

Αποβολή: 90’ Μπέκος (δ. κίτ. στη φάση του πεν)

Δοκάρι: 3’ Βελέντζας

Διαιτητές: Κοσικίδης (με λάθη), Καφρίτσας, Κωστούλας

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Τικταπανίδης, Μπέκος, Χατζίου, Δρόσης, Βελέντζας, Παπαευθυμίου (82’ Ντιντίφας), Λαζόπουλος (68’ Ρηγόπουλος), Μαυρομματάκης, Κοβάνης, Τσοπανάκος (66’ Σκούρας), Μπαλατσούρας (58’ Τζίτζης)

ΔΟΞΑ (Γιάννης Χατζηπέτρος): Γκιμούσης, Χατζηπέτρος (55’ Δόσης), Τασιουλής (62’ Αγγελακόπουλος), Φινέτης, Βουρλούμης, Πιτσινός (68’ Ρεγκινίδης), Καμαρινόπουλος, Χουσάι, Οντβόνγκ, Μιχαήλ, Κότοβ (46’ Λούρμπας)

ΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018 00:12