Δεν παιζόταν η Κηπούπολη!

Δεν παιζόταν η Κηπούπολη!

Το ήθελαν περισσότερο οι Περιστεριώτες και πήραν το ντέρμπι με τα Βριλήσσια επικρατώντας με το ευρύ 4-1. Έπαιξε ρόλο και η αποβολή των φιλοξενούμενων στο 60'.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 22/01/2018

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 4-1

Εκπληκτική ήταν σε ένα ακόμη ματς η Κηπούπολη! Η ομάδα του Δημήτρη Φιλίππου επικράτησε με 4-1 των Βριλησσίων, τα οποία και έπιασε στην 3η θέση του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ. Η νίκη των Περιστεριωτών ήρθε απολύτως δίκαια, αν και έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με δέκα από το 60’.

Πάλεψε στο ματς ο σύλλογος των βορείων προαστίων και τον αδικεί το εύρος της ήττας του.

Μάλιστα ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για τα Βριλήσσια που προηγήθηκαν στο σκορ στο 25' με τον Μακρυπίδη, που εκμεταλλεύθηκε λάθος του Αγγελόπουλου.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν άμεσα και στο 27' με τον Μαρτέκα, ενώ στο 45' ήρθε και η ολική ανατροπή με τον Τζαμαλή.

Στο 60' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Δημητρέλλος (για «θέατρο»).

Στο 76' το ματς έδειχνε να τελειώνει αφού ο Λαγός έκανε το 3-1 με τον Βαφειάδη να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ για το τελικό 4-1 στο 80’.

Στο 85' αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Λαγός, οπότε και οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Δημήτρης Φιλίππου) : Αγγελόπουλος, Κούρτης (76' Μωραΐτης), Πολυζωγόπουλος, Βλάσσης, Βαφειάδης, Λάππας, Τζαμαλής, Λίτσας (53' Κωνσταντινίδης), Μαρτέκας, Νομικός (83' Μουστακάκης), Λαγός.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Γιάννης Χαραλαμπίδης): Χατζάκης, Γκρέκος (83' Νικόλα), Δημητρέλλος, Καλογήρου, Κυρκίλης, Ζυμπίδης, Κατσιμίχας, Σαχινίδης, Καγιώργης (83' Γκίζης), Πουλάκης (89' Τζεμαρής), Μακρυπίδης.