Σε ανοδική πορεία η Χρυσούπολη

Σε ανοδική πορεία η Χρυσούπολη

Πηγαίνει καλύτερα από παιχνίδι σε παιχνίδι η ομάδα των δυτικών προαστίων

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 24/01/2018

Ανεβασμένη δείχνει στα τελευταία ματς η Χρυσούπολη και πως έχει τη δυνατότητα να παραμείνει στη Β’ ΕΠΣΑ. Γι’ακόμη μία χρονιά η ομάδα του Περιστερίου ανεβάζει ρυθμούς στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και δείχνει ικανή να φτάσει στη...  σωτηρία. Όσον αφορά το τελευταίο ματς με τον Υμηττό, η ομάδα του Βαγγέλη Κότσαλου προηγήθηκε δύο φορές, όμως, δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη. Παρόλα αυτά και ο βαθμός θεωρείται σημαντικός.

Τώρα στη Χρυσούπολη προετοιμάζονται για ένα ακόμη δύσκολο ματς, όπου υποδέχονται τους Αμπελόκηπους και στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες. Συνομιλήσαμε με τον προπονητή της Χρυσούπολης, Βαγγέλη Κότσαλο, ο οποίος αναφέρθηκε στο τελευταίο ματς με τον Υμηττό, όσο και για την προσπάθεια που γίνεται στο σύλλογο των δυτικών προαστίων.

Πιο αναλυτικά: «Οι δυο αντίπαλοι είχαν από ένα ημίχρονο. Είμαστε ομάδες με ταλέντα από τις ακαδημίες γι’ αυτό ήταν το ποδόσφαιρο χορταστικό. Παίξανε οι δύο ομάδες σωστό ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες, το ευχαριστηθήκαμε και εμείς και ο κόσμος και παρ’ όλο που η βαθμολογική μας θέση είναι δύσκολη εμείς κοιτάμε να παίζουμε σωστά. Εύχομαι στον φίλο μου τον Μπαρμπαλιά ότι επιθυμεί και η ομάδα του να πάει πιο ψηλά και η δική μου ομάδα όπως είπα την προηγούμενη εβδομάδα δύσκολα θα χάσει ξανά. Το μυστικό είναι ότι γίνεται καλή δουλειά, εργαζόμαστε πολύ σκληρά και βγαίνει αυτό στο δεύτερο γύρο. Αυτά τα παιδιά τα έχω έξι χρόνια από το παιδικό στο εφηβικό και από εκεί στο αντρικό τμήμα. Από τα 18 παιδιά που έχω στην αποστολή τα 12 είναι από τις ακαδημίες μας. Έχουνε κάνει λάθος οι ομάδες που σε αυτές τις κατηγορίες δίνουν λεφτά και κάνουν μεταγραφές. Αυτές οι κατηγορίες είναι για τα παιδιά, αν δεν παίξουν σε αυτές της κατηγορίες τα νέα παιδιά που αλλού μπορούν να παίξουν; Δεν μπορούν να αγωνιστούν κατευθείαν σε ομάδες της Super League και τις Football League θα ξεκινήσουν από τις τοπικές κατηγορίες για ν’ ανέβουν με το ταλέντο τους πιο ψηλά».