Στο... κόλπο και τα Σούρμενα

Στο... κόλπο και τα Σούρμενα

Έστειλαν μήνυμα οι κοκκινόμαυροι με το «διπλό» που πέτυχαν στο Χαϊδάρι (2-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 28/01/2018

«Σφήνα» έχουν μπει τα Σούρμενα στη μάχη που γίνεται στον 1ο όμιλο της Α' κατηγορίας για την κατάκτηση του τίτλου και της ανόδου στη Γ' Εθνική, απειλώντας στα... ίσια τον πρωτοπόρο Άρη Πετρούπολης! Οι κοκκινόμαυροι πανηγύρισαν μεγάλο «διπλό» στο Χαϊδάρι επί της ομώνυμης ομάδας, της οποίας επικράτησαν με 2-1, σκορ που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο. Έτσι, παρέμειναν σε απόσταση... αναπνοής από την πρώτη θέση, σε πλήρη αντίθεση με τους κυανέρυθρους των δυτικών προαστίων που θα πρέπει να αναζητήσουν βαθμούς για να μην μπουν σε περιπέτειες. Μόλις στο 5' ο Φωστέρης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με κεφαλιά μετά από σέντρα του Φέρτη (0-1), με το Χαϊδάρι να πλησιάζει την ισοφάριση στο 13', όταν η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι από την εκτέλεση φάουλ του Χριστούλη. Στο 30' ο Φέρτης διόγκωσε την ψυχρολουσία των γηπεδούχων, όταν με πλασέ μετά από προσπάθεια του Φωστέρη έγραψε το 0-2. Στο 45' ο Μουρεζίνης μείωσε με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κωνσταντίνου (1-2), όμως η αντεπίθεση δεν είχε συνέχεια στο δεύτερο ημίχρονο, με τα Σούρμενα να φτάνουν σε έναν θρίαμβο! Διαιτητής ήταν ο Στάμος, με βοηθούς τους Γούναρη και Μπάγια.
ΧΑΪΔΑΡΙ (Γιώργος Κιούρκος): Μίχος, Χαλικιάς, Κωνσταντίνου, Μπακάμης (88' Αλεβίζος), Γιαννουλάκης, Καμπέρης (79' Σαραντόπουλος),Μουρεζίνης, Χριστούλης, Κοπανάς (66' Δράμι), Κοτσολάκος, Σπυρόπουλος
ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Μητρούσης): Αθανασόπουλος, Θωμιανός, Γκοβίλης, Ακριτίδης, Κολιννιάτης (66' Παπαδάκης), Β. Δημογιάννης (89' Λύρος), Φωστέρης, Μανωλιάδης, Φέρτης (90' Μαρινάκης), Σ. Δημογιάννης (92' Ακογλάνης), Πρέκας.