ΔΑΦΝΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ: «Η ομάδα των παιδιών μας» (φώτο)

ΔΑΦΝΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ: «Η ομάδα των παιδιών μας» (φώτο)

Φαντασμαγορική εκδήλωση της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 29/01/2018

Με το σύνθημα και το σλόγκαν "Η ομάδα των Παιδιών μας" που αποτελεί φιλοσοφία των ανθρώπων και των διοικούντων του συλλόγου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον κατάμεστο από κόσμο πολυχώρο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, βραβεύτηκαν νεαροί αθλητές του συλλόγου για τις επιτυχίες τους στις σπουδές όπως και για το ήθος τους, αλλά και βετεράνοι ποδοσφαιριστές της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου.

Βατσινάς: «Όλοι οι αθλητές είναι παιδιά μας»

Το λόγο πήρε ο πρόεδρος της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου, Μάνος Βατσινάς, ο οποίος ανέφερε τα εξής: «Η ανταπόκριση των Φαληριωτών και όχι μόνο δείχνει πως τα καταφέρνουμε πολύ καλά. Έχουμε περισσότερους από 350 αθλητές σε ακαδημίες και ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου και σόφτμπολ. Δεν υπάρχει διαχωρισμός τμημάτων, αφού όλοι οι αθλητές είναι παιδιά μας. Από τον πιο μικρό μέχρι τον μεγαλύτερο η Δάφνη είναι η ομάδα των παιδιών της».

Χατζηδάκης: «Είμαι σίγουρος ότι θα ανεβείτε»

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης, ανέφερε: «Η Δάφνη είναι το πολυπληθέστερο σωματείο και είμαι βέβαιος ότι θα ανεβεί κατηγορία. Θα είστε αδικαιολόγητοι με τέτοιες εγκαταστάσεις και με τέτοια οικονομική συνδρομή από τον Δήμο αν δεν τα καταφέρετε! Είμαι λάτρης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και πάνω απ’ όλα θέλω να βλέπω να παίζουν παιδιά του Φαλήρου».

Στη συνέχεια ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδας, Παναγιώτης Κελεσίδης, βραβεύτηκε από τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πλακέτα πήρε και από τον πρόεδρο της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου, Μάνο Βατσινά.

Αλιμπέρτης: «Πάνω απ’όλα καλοί άνθρωποι»

Στο βήμα ανέβηκε και ο αντιπρόεδρος της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου, Αντώνη Αλιμπέρτης, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Στόχος της νέας διοίκησης είναι να βοηθήσει το σύλλογο να ανέβει επίπεδο και παράλληλα να βγάλει, όχι μόνο καλούς ποδοσφαιριστές αλλά πάνω απ’ όλα καλούς ανθρώπους».

Ξεχωριστή αναφορά έγινε και στο σύλλογο «ΠΑΙ.Δ.Υ» όπου το παρών έδωσε η ιδρύτρια του σωματείου, Μαρία Μηλαΐτη, όπου και αναφέρθηκε στην προσπάθεια στήριξης των νοσούντων και νοσηλευομένων παιδιών και των οικογενειών τους.

Στη συνέχεια ο Χρίστης Θωμαΐδης, μέλος του ΔΣ της Δάφνης και εκ των υπευθύνων των ακαδημιών, παρουσίασε τις βραβεύσεις των νεαρών αθλητών του συλλόγου για τις επιτυχίες τους στις σπουδές όπως και για το ήθος τους, αλλά και των βετεράνων ποδοσφαιριστών της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου.

*Κλείνοντας αξίζει να σημειωθεί πως στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, τόσο ο πρόεδρος του ΠΑΣ Παλαιού Φαλήρου, Ρολάνδο Ανσάλντο, όσο και ο πρόεδρος της Κοψαχείλας, Τάκης Μαρκατζίνος.

*Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα αφιέρωμα στον «παππού» της ακαδημίας, Χρήστο Κασιώτη, ο οποίος δεν βρίσκεται πλέον εν ζωή.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση: