ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ: "Χ"ωρίς νικητή

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ: "Χ"ωρίς νικητή
από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 29/01/2018

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ 1–1
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στα Βριλήσσια και την Ελευθερούπολη, με το ισόπαλο 1-1 να «σημαδεύει» τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. Το παιχνίδι στιγματίστηκε από την κακή διαιτησία του ακατάλληλου Κοσικίδη, ο οποίος απέβαλλε τον Επταήμερο σχεδόν στο μισάωρο! Μάλιστα, αναφέρει στο φύλλο αγώνος: «Στο 32' του αγώνα παρατήρησα τον ποδοσφαιριστή της Ελευθερούπολης, Επταήμερο, διότι σε απόφασή μου έκανε τον σταυρό του ειρωνικά. Τη στιγμή που έγραφα την κίτρινη κάρτα στο σημειωματάριό μου, σήκωσε τα χέρια ψηλά, χειροκροτώντας ειρωνευόμενος την κίτρινη κάρτα που μόλις είχε δεχθεί. Κατόπιν τούτου, τον απέβαλα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, κόκκινη».
Γκολ: 40' Κατσιμίχας με κοντινό σουτ – 46' Τσίπας με σουτ
Αποβολές: 32' Επταήμερος (δ.κ.)
Διαιτητές: Κοσικίδης, Λ. Τσολακίδης-Χιόνης
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Γιάννης Χαραλαμπίδης): Χατζάκης, Κυρκιλής, Ζυμπίδης (62' Μακρυπίδης), Καλογήρου, Γκίζης (53' Γ. Καγιώργης), Μιχαλόπουλος, Κατσιμίχας, Σαχινίδης, Κόντος, Πουλάκης, Τσούμας (87' Νικολά)
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Σπύρος Παπακανέλλος): Ξυδιάς, Καρυπίδης, Χαλκιαδάκης, Κατσούδας, Σπανός, Μπακέας (65' Μακρής), Γούπος (62' Σπυρόπουλος), Τζωρτζάτος, Τσίπας (72' Καπέλης), Χούσος (46' Καπαγιάρογλου), Επταήμερος.
ΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ