Πετάει... φωτιές η επιθετική τριπλέτα του Παπάγου!

Πετάει... φωτιές η επιθετική τριπλέτα του Παπάγου!

Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του έκανε ο Παπάγος που επικράτησε εύκολα της Αναγέννησης Πετρούπολης με 5-1 αποδίδοντας κατά διαστήματα θεαματικό ποδόσφαιρο

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 30/01/2018

Όσον αφορά τα τεκταινόμενα του αγώνα, από το επίσημο σάιτ του Παπάγου, αναφέρονται τα εξής:

"Στην καλύτερη φετινή της μέρα της βρέθηκε η επιθετική μας τριάδα – Νίκος Παπαναστασίου, Μπάμπης Καραθανάσης, Γιώργος Φρατζεσκάκης – με αποτέλεσμα η αντρική μας ομάδα να κάνει. . . party στον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Αναγέννηση Πετρούπολης. Πέντε γκολ, τρεις μεταξύ τους ασίστ, ατελείωτο τρέξιμο και γενικότερα εμφάνιση που ερμηνεύει εν μέρει το αήττητο σέρα της ομάδας μας που διευρύνθηκε στις 8 αγωνιστικές.

Βαθειά μπαλιά του Δημήτρη Αναστασίου στον Καραθανάση στο 16ο λεπτό έφερε τον επιθετικό μας τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα που πρόλαβε όμως να αποκρούσει με ηρωική έξοδο. Κακή συνεννόηση Φατούρου – Κοραχάη στο 19ο λεπτό και η απόκρουση του κεντρικού αμυντικού μας κατέληξε στα δίκτυα μας γράφοντας το εις βάρος μας 0-1. Νέα μπαλιά 40 μέτρων του Χρήστου Κολοβού στο 21ο λεπτό και ο Νίκος Παπαναστασίου ισοφάρισε προλαβαίνοντας με κεφάλια την έξοδο του τερματοφύλακα της ομάδας της Πετρούπολης. Αντεπίθεση των φιλοξενούμενων στο 29ο λεπτό άλλα ο Άγγελος Παπαναστασίου έδιωξε την μπάλα λίγο πριν περάσει τη γραμμή του τέρματός μας. Φάουλ από θέση έξω δεξιά από το Σταυρό Βαρώνο άλλα η κοντινή κεφαλιά του Αχιλλέα Αναστασίου κατέληξε στην αγκαλιά του γκολκίπερ. Σέντρα ακριβείας του Νίκου Παπαναστασίου από δεξιά και ο Καραθανάσης έγραψε με κεφάλια το υπέρ μας 2-1.

Με μια μικρή ασυνεννοησία της άμυνάς μας ξεκίνησε η επανάληψη άλλα το κοντινό σουτ απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Μιχάλης Κοραχάης. Φάση διάρκειας στα αντίπαλα καρέ στο 59ο λεπτό και τελικός αποδέκτης ο Νίκος Παπαναστασίου που σιγούρεψε το τρίποντο σημειώνοντας το 3-1. Εκτέλεση κόρνερ από δεξιά άλλα ο Φρατζεσκακης έστειλε τη μπάλα πάνω από την αντίπαλη εστία από ευνοϊκή θέση. Φοβερός συνδυασμός της μισής μας ομάδας με τον Καραθανάση να πετυχαίνει τελικά το 4-1. Από εκτελεστής δημιουργός ο Καραθανάσης στο 77ο λεπτό στο πιο ωραίο γκολ του αγώνα. Κούρσα από αριστερά και σέντρα με το Νικό Παπαναστασίου να πιάνει στην κίνηση το σουτ που άφησε άγαλμα την αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων.

Παρά τις απουσίες της και την σε μεγάλο βάθος ανανέωση της η ομάδα του Γιάννη Ντούκου δείχνει εδώ και αρκετές Κυριακές το καλό της πρόσωπο, ευχαριστεί τους φίλους της και δικαιώνει τις καλοκαιρινές επιλογές της διοίκησης που είναι αλήθεια ότι συζητήθηκαν και συνάντησαν και αρκετές διαφωνίες.

Αρκετά καλή η διαιτησία των Κελεκίδη, Τζαβέλλα, Χρήστου. Κάποιες λανθασμένες αποφάσεις δεν επηρέασαν το τελικό αποτέλεσμα και ήταν μοιρασμένες και προς τις δύο κατευθύνσεις.

Η σύνθεσή μας: Κοραχάης, Αλεξιάδης (c), Καραθανάσης, Κολοβός, Βαρώνος (53′ Αμυγδαλάρης), Φατούρος, Παπαναστασίου Αγγ., Παπαναστασίου Νικ., Φρατζεσκάκης (67′ Νούτσος), Αναστασίου Αχ. (80′ Γεωργάκης), Αναστασίου Δημ. (74′ Κατωγιαννάκης), Λάγιος, Κίτσος, Λιούκας».

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018 19:48