ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΑ: Βγαίνει ο πρώτος φιναλίστ!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΑ: Βγαίνει ο πρώτος φιναλίστ!

Σήμερα (31/1) διεξάγεται ο σπουδαίος επαναληπτικός για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΑ με όλα τα βλέμματα της ποδοσφαιρικής Αθήνας να είναι στραμμένα πάνω του!

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 31/01/2018

Η Αγία Παρασκευή είχε επικρατήσει στο πρώτο ματς της 10ης Ιανουαρίου με 3-2 μέσα στην Πετρούπολη του Άρη, οπότε φαίνεται πως είναι το φαβορί για να βρεθεί στον 47ο τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΑ. Στη «Σάντα» της αρκεί να μη χάσει στο σημερινό αγώνα στην έδρα της ώστε να βρεθεί στον τελικό. Όμως, αν ηττηθεί με ένα γκολ διαφορά θα έχει μία δεύτερη ευκαιρία στην παράταση. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι θέλουν νίκη οπωσδήποτε για να στείλουν το ματς στην παράταση. Βέβαια, αν έρθει η νίκη με διαφορά δύο γκολ και πάνω προκρίνονται απευθείας στον τελικό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως όλα είναι ανοιχτά, καθώς παίζουν δύο από τις καλύτερες ομάδες στην Αθήνα αυτή τη στιγμή, οι οποίες και στους ομίλους τους είναι πρώτες, έστω και αν έχουν συγκάτοικο! Η αναμέτρηση ξεκινάει στις 14:30 και διαιτητές είναι οι Ευαγγέλου, Λιαμπότης και Νικολάου.

Όσον αφορά τον άλλο ημιτελικό ανάμεσα σε Κηφισιά και Αγίους Αναργύρους, αυτός θα διεξαχθεί στις 7 Φεβρουαρίου.