Κηφισιά έτοιμη για κούπα!

Κηφισιά έτοιμη για κούπα!

Με το 0-0 απέναντι στους Αγίους Αναργύρους η ομάδα των βορείων προαστίων "σφράγισε" την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΑ!

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 07/02/2018

ΚΗΦΙΣΙΑ - ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 0-0 (1-0 το 1ο ματς)

Έχοντας παρακαταθήκη τη νίκη με 1-0 μέσα στους Αγίους Αναργύρους πριν από τέσσερις εβδομάδες η Κηφισιά φάνταζε το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση. Και έτσι ήταν τελικά αφού με το 0-0 σφράγισε το εισιτήριο για τον 47ο τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΑ. Εκεί θα έχουμε ντέρμπι βορείων προαστίων αφού η κυανόλευκη ομάδα θα αντιμετωπίσει την Αγία Παρασκευή, που απέκλεισε την περασμένη βδομάδα τον Άρη Πετρούπολης.

Όσον αφορά το ματς, αυτό ποιοτικά ήταν κακό με λίγες καλές φάσεις και τελικό 0-0 δείχνει δίκαιο. Ούτε η Κηφισιά κατάφερε να πιέσει ιδιαίτερα τους Αγίους Αναργύρους, πέρα από κάποιες λίγες περιπτώσεις, ούτε όμως και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κυνηγήσουν με ιδιαίτερες αξιώσεις το γκολ που θα έστελνε το ματς στην παράταση.

Έτσι η Κηφισιά μετά από πέντε χρόνια επιστρέφει σε τελικό κυπέλλου ΕΠΣΑ. Τότε είχε κερδίσει στα πέναλτι το Αιγάλεω

Από την άλλη, οι Άγιοι Ανάργυροι έχασαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα τελικό κυπέλλου μετά από 43 χρόνια, αν και σίγουρα ήταν το αουτσάιντερ σε αυτές τις συναντήσεις, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Κηφισιά αγωνίζεται μία κατηγορία πιο πάνω.

Τώρα η «Ένωση» επικεντρώνεται αποκλειστικά στην μάχη που δίνει για την κατάκτηση του τίτλου στην Αθήνα.

Διαιτητές: Γρίμμας, Σταύρογλου, Κωστούλας

ΚΗΦΙΣΙΑ (Ηλίας Καλοπήτας): Βαμβακάς, Τσερκέζος, Έσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Μεϊμάρογλου, Σκουλουδάκης (46’ Τσαφταρίδης), Ζέλο, Κωνσταντινίδης (67’ Καϊμακαμούδης), Πρίτσας (46’ Παναγιωτόπουλος), Αυγουστάτος (77’ Παληαρούτας)

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Ισίδωρος Σταυριανός): Αρχοντάκης, Απόστολου (71’ Παραράς), Κολλιάκος, Γουβαλάρης (λ. τρ. 64’ Κοκαβέσης), Μαρούσης, Σταυρόπουλος (46’ Καλογερής), Μαρίνου, Γκεμίσης, Κετσετζόγλου, Αλημπάς, Κουτρούλης (58’ Παπαδόπουλος)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ