Πρόσφερε πολλά στον Αστέρα Χαϊδαρίου ο Τσιάκαλος

Πρόσφερε πολλά στον Αστέρα Χαϊδαρίου ο Τσιάκαλος

O Βασίλης Τσιάκαλος υπέβαλλε την παραίτησή του μετά από δύο χρόνια παρουσίας στον πάγκο της ομάδας. Όμως, είναι δεδομένο ότι πρόσφερε πάρα πολλά στο νεότευκτο σύλλογο.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 10/02/2018

 

Παρελθόν αποτελεί μετά από δύο χρόνια παρουσίας στο πάγκο του Αστέρα Χαϊδαρίου ο Βασίλης Τσιάκαλος. Ο νεαρός προπονητής με προσωπική του δήλωση ευχαρίστησε την ομάδα της δυτικών προαστίων για την άριστη συνεργασία που είχαν τα τελευταία δύο χρόνια.

Αναλυτικά τα όσα τονίζει ο απερχόμενος τεχνικός: «Έκλεισε ένας κύκλος για έμενα στον Αστέρα Χαϊδαρίου μετά από δύο χρόνια παρουσίας μου στον πάγκο της ομάδας και νοιώθω ιδιαίτερη τιμή που την πήγα από την πρώτη ημέρα ίδρυσης του ανδρικού τμήματος με μηδέν παίκτες στο ρόστερ της και -4 βαθμούς και με την ελευθερία κινήσεων της διοίκησης. Κατάφερα την πρώτη χρονιά να τερματίσει η ομάδα στην 5η θέση, ιδιαίτερα τιμητική για νεοσύστατο σωματείο στη Γ’ Κατηγορία. Η δεύτερη χρονιά εξελίχθηκε και εξελίσσεται ακόμα πιο καλά, με την ομάδα να διεκδικεί την άνοδό της στην Β’ ΕΠΣ Αθηνών με απόσταση αναπνοής 3 βαθμών από την δεύτερη θέση. Έχουμε μία από τις καλύτερες επιθέσεις στην Γ’ κατηγορία (σ.σ. ο Αστέρας Χαϊδαρίου έχει πετύχει 48 τέρματα) και αφήνω την ομάδα που έχει δύο κλήσεις παικτών στην Μικτή της Αθήνας. Πιστεύω αφήνω πολύτιμο έργο και παρακαταθήκη και για το παρών, όσο και για το μέλλον του συλλόγου. Στο σημείο αυτό δηλώνω και επισήμως ότι η συνεργασία μου με τον ΑΟ Αστέρα Χαϊδαρίου πλέον λήγει και εύχομαι καλή επιτυχία και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση του σωματείου, όσο και στους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα και για όλες τις όμορφες στιγμές και εμπειρίες που πέρασα. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον βοηθό μου για τις υπηρεσίες του και τις λύσεις που μου έδινε.»