ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Έτοιμοι για το ντέρμπι Γκλεγκλές και ποδοσφαιριστές

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Έτοιμοι για το ντέρμπι Γκλεγκλές και ποδοσφαιριστές

Την Κυριακή το πρωί στις 11:00 και στο γήπεδο του Ελληνικού ο πρωτοπόρος Άρης Πετρούπολης θα δώσει ένα πολύ κομβικό παιχνίδι απέναντι στα Σούρμενα, που ακολουθούν σε… απόσταση βολής (-2)!

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 24/02/2018

 

Όπως καταλαβαίνουμε θα είναι το ματς που θα κλέψει την παράσταση στην Αθήνα. Επικοινωνήσαμε με τον τεχνικό του Άρη Πετρούπολης, Αλέξη Γκλεγκλέ, ο οποίος αναφέρθηκε στο ντέρμπι. «Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ δύσκολο καθώς αντιμετωπίζουμε μία πολύ δυνατή ομάδα που παίζει τα τελευταία χρόνια καλό ποδόσφαιρο. Εμείς, θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και ελπίζω με την σοβαρότητά μας και την καλή παρουσία μας να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν στο πίσω μέρος του μυαλού του υπάρχει και η ισοπαλία, ο Αλέξης Γκλεγκλες υπογράμμισε: «Δεν μπορώ να ξέρω από τώρα πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι. Στο μόνο που μπορώ να σταθώ, είναι η φιλοσοφία της ομάδας μου. Σαν Άρης Πετρούπολης, σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για τη νίκη και αυτό θα πράξουμε και την Κυριακή το πρωί στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τα Σούρμενα».

Με αρκετές απουσίες στην άμυνα

Πολλά προβλήματα στην άμυνα αντιμετωπίζει ο προπονητής του Άρη Πετρούπολης, Αλέξης Γκλεγκλές, ενόψει του εκτός έδρας ντέρμπι απέναντι στα Σούρμενα. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός θα στερηθεί στα στόπερ τους τραυματίες Γιώργο Παπαπαναγιώτου και Γιόβαν Λάλα, όπως και τον δεξιό μπακ Θεόδωρο Λάππα, αλλά και τον αριστερό μπακ Γιάννη Φιλίππου.

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018 14:08