Κουμερτάς: «Μέσα στους στόχους του Άρη Καλαμακίου η άνοδος»

Κουμερτάς: «Μέσα στους στόχους του Άρη Καλαμακίου η άνοδος»

Ο νέος προπονητής της ομάδας, Στέφανος Κουμερτάς, αναφέρθηκε για την προσπάθεια που γίνεται στο σύλλογο των νοτίων προαστίων.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 24/02/2018

 

Φέτος ο Άρης Καλαμακίου πραγματοποιεί μία πολλή καλή πορεία στο πρωτάθλημα του 4ου Ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ, καθώς βρίσκεται στην 4η θέση. Επικοινωνήσαμε με το νέο τεχνικό του Άρη Καλαμακίου, Στέφανο Κουμερτά, ο οποίος αναφέρθηκε στην φετινή πορεία του συλλόγου και για τους στόχους που έχει θέσει το νεοσύστατο σωματείο: «Μέσα στους στόχους που έχουμε θέσει βρίσκεται και η άνοδος, ωστόσο, πρωταρχικός μας σκοπός είναι να παίζουμε καλή μπάλα και να προσπαθήσουμε να διακριθούμε σε πολλούς τομείς. Πιστεύω ότι ο Άρης είναι μία ομάδα με μέλλον στις αθηναϊκές κατηγορίες και θα υπάρξουν πολλές επιτυχίες. Επίσης, θέλουμε να διακριθούμε και στα τμήματα υποδομής και αυτό θα γίνει άμεσα, καθώς δουλεύουν άνθρωποι με μεράκι στο συγκεκριμένο τομέα.»

Πρέπει να κερδίσουμε τον Κρόνο

Την Κυριακή το πρωί στις 10:00 στο γήπεδο Τραχώνων Αλίμου Α’ ο Άρης Καλαμακίου θ’ αντιμετωπίσει τον Κρόνο Αθηνών και όπως τόνισε ο Στέφανος Κουμερτάς το κυριακάτικο παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μου, καθώς ο Κρόνος διαθέτει μία δυνατή και αξιοσέβαστη ομάδα. Εμείς από την μεριά μας δουλεύουμε σκληρά καθημερινά και πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και να πάρουμε ένα σημαντικό «τρίποντο» που θα μας βοηθήσει στην μάχη που θα δώσουμε για την άνοδο».