Κοιτάζει από ψηλά ο Χαραυγιακός!

Κοιτάζει από ψηλά ο Χαραυγιακός!

Επικράτησαν στο τοπικό ντέρμπι της Ηλιούπολης του Φωστήρα με 1-0 οι"νετρατζούρι" και επέστρεψαν στην κορυφή.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 24/02/2018

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ-ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ 0-1

Καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ο Χαραυγιακός επικράτησε δίκαια του Φωστήρα στο Ηλιούπολης Β’ με 1-0 και ανέβηκε στην κορυφή του 2ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ εκμεταλλευόμενος στο έπακρο την ισοπαλία των Πετραλώνων. Μάλιστα, αν την Κυριακή το πρωί ο Άρης δεν κερδίσει μέσα στα Σούρμενα, οι «νερατζούρι» θα παραμείνουν στην πρώτη θέση και μετά το πέρας της αγωνιστικής. Διαμαρτύρονται για δύο περιπτώσεις πέναλτι οι φιλοξενούμενοι. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως περίπου 300 φίλαθλοι παρακολούθησαν το τοπικό ντέρμπι.

Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο 33’ ο Παρασκευόπουλος μετά από σέντρα σουτ από τα δεξιά η οποία και αιφνιδίασε τον Μωραΐτη.

Αποβολή: 88’ Γιαννόπουλος (απευθείας κόκκινη επειδή χτύπησε αντίπαλο στην κοιλιά. Είχε βγει αλλαγή και ήταν στον πάγκο)

Διαιτητές: Σφακιανάκης, Ακρίβος, Τσολακίδης Λ.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μωραΐτης, Παπίγκου (70’ Μπλέτσας), Μίζιος Σ. (46’ Κωστελέτος-Λινοξυλάκης), Τσαπικούνης (46’ Ασωνίτης Β.), Σάχου, Μπαρδάκης, Φάρος, Αϊβάζης, Ασωνίτης Ν., Λεπτάκης, Βουλτσίδης

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Βακερλής Ε., Μαραγκουδάκης, Ράμμος, Κόντη, Αναστασόπουλος, Τουγουντζόγλου, Κασσιανός (90’ Βακερλής Π.), Ρόπας, Γιαννόπουλος (86’ Φερεντίνος), Παρασκευόπουλος, Βιέννας (66’ Βαζούκης)

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018 21:23