"Δικέφαλε γερά"!Έτοιμοι για το σούπερ ντέρμπι τα Σούρμενα

"Δικέφαλε γερά"!Έτοιμοι για το σούπερ ντέρμπι τα Σούρμενα

Παράλληλα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας, Αλέξης Θυμιανός, παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημα σελίδα του συλλόγου στο facebook

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 24/02/2018

"Συναγερμός" στις τάξεις των Σούρμενων που αύριο (25/2) στις 11:00 το πρωί και στο γήπεδό τους, δίνουν ένα ακόμη ντέρμπι με φόντο την κορυφή, απέναντι στον Άρη Πετρούπολης! Γι'αυτό το ματς παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο Facebook ο νεαρός άσος της ομάδας των Σουρμένων, Αλέξης Θυμιανός που τόνισε χαρακτηριστικά: 

"Αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου, που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και βασίζεται κυρίως στις πλευρές της. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και με την απαραίτητη συγκέντρωση θα βάλουμε στόχο να συνεχίσουμε το σερί θετικών αποτελεσμάτων που έχουμε τους τελευταίους μήνες. Προσωπικά, πιστεύω ότι το αποτέλεσμα του αγώνα δε θα είναι κρίσιμο για την έκβαση του πρωταθλήματος, καθώς υπάρχουν ακόμη 9 αγώνες που για μας είναι τελικοί. Καλούμε τον κόσμο να στηρίξει για μία ακόμη φορά την προσπάθεια που θα καταβάλλουμε την Κυριακή, κι εύχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι αντάξιο της ποιότητας των δύο ομάδων."