Μοιρασιά στο σούπερ ντέρμπι στα Σούρμενα

Μοιρασιά στο σούπερ ντέρμπι στα Σούρμενα

Στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής για τον 2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ, το οποίο διεξήχθη παρουσία 600 περίπου φιλάθλων, Σούρμενα και Άρης Πετρούπολης έμειναν στο 1-1, ένα αποτέλεσμα που κρίνεται δίκαιο.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 26/02/2018

ΣΟΥΡΜΕΝΑ-ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1-1

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην αρχή και για 25’ ήταν οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού, ανοίγοντας μάλιστα το σκορ πριν καν συμπληρωθούν δύο λεπτά παιχνιδιού! Μετά οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το ματς, το οποίο και έφεραν στα ίσια πριν φύγει το ημίχρονο, ενώ και στο δεύτερο μέρος μπήκαν καλύτερα έχοντας τις στιγμές ακόμα και για το γκολ της ανατροπής. Μετά το 70’ οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και βρέθηκαν σε μία με δύο περιπτώσεις κοντά στο γκολ.

Γκολ: 2’ Δημογιάννης Βικ. – 39’ Ηλιάδης

Δοκάρι: 57’ Θανόπουλος (κεφ)

Διαιτητές: Ζαραβίνος, Καρατζίκας, Φωτόπουλος

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Μητρούσης-Γιώργος Καζαντζής): Αθανασόπουλος, Θυμιανός, Γκοβίλας, Ακριτίδης, Κολλινιάτης, Δημογιάννης Βικ., Φωστέρης, Μανωλιάδης, Φέρτης (86΄Ακογλάνης), Δημογιάννης Σπ., Πρεβεκάς (90’ Παπαδάκης)

ΑΡΗΣ (Αλέξης Γκλεγκλές): Τζαφάι, Βλάχος, Ζαχαράκης (75’ Παναγιωτίδης), Βασιλάκος, Δημόπουλος, Μακρίδης, Κυριαζής, Σπανός (85’ Κατσής), Ηλιάδης, Θανόπουλος, Τσάτσα

 

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 01:16