Γκλεγκλές: «Αξίζαμε τη νίκη»

Γκλεγκλές: «Αξίζαμε τη νίκη»

Για το τελευταίο ντέρμπι της ομάδας του με τα Σούρμενα αναφέρθηκε ο προπονητής των «κιτρινέρυθρων», Αλέξης Γκλεγκλές

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 01/03/2018

Έπεσε από την κορυφή τελικά ο Άρης Πετρούπολης που έμεινε στο 1-1 στα Σούρμενα την Κυριακή το πρωί. Βέβαια, αυτό το αποτέλεσμα μέσα σε μία από τις πλέον δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος δεν θεωρείται αποτυχία, παρόλα αυτά ο Αλέξης Γκλεγκλές σε δηλώσεις που μας παραχώρησε αισθάνεται στενοχωρημένος από το 1-1, αφού θεωρεί πως η ομάδα του άξιζε τη νίκη.

Πιο αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο πολύπειρος τεχνικός: «Ήτανε ένα παιχνίδι ισορροπημένο. Αιφνιδιαστήκαμε στο πρώτο λεπτό που άνοιξαν το σκορ τα Σούρμενα. Από εκεί και πέρα ισορροπήσαμε και φτάσαμε στην ισοφάριση, ανεβάσαμε την απόδοση μας, και θα μπορούσαμε να κάνουμε και άλλο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά στην τελική πάσα είχαμε ένα πρόβλημα. Βγήκανε κάποιες φάσεις δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε και μείναμε στο 1-1. Στόχος μας ήταν να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Πήραμε ένα βαθμό, αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος. Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη με τα Σούρμενα και να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για τον τίτλο και την άνοδο στην Γ’ Εθνική».

Από εκεί και πέρα για το τι πιστεύει πως θα γίνει στη συνέχεια, ο προπονητής του Άρη Πετρούπολης ανέφερε: «Νομίζω ότι θα πάει μέχρι το τέρμα η διεκδίκηση του τίτλου. Δεν ξέρω αν θα το διεκδικούν και οι τέσσερις ομάδες μέχρι την τελευταία αγωνιστική, αλλά σίγουρα αυτές που είναι τώρα, έχουν ξεχωρίσει επάξια από τις υπόλοιπες».