Στο… κόλπο της ανόδου ο Βοτανικός!

Στο… κόλπο της ανόδου ο Βοτανικός!

Οι… μάγκες του Αργύρη Παπακώστα πέτυχαν σπουδαία νίκη μέσα στους Αγίους Αναργύρους!

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 03/03/2018

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ  2-3

Όποιος είχε και την παραμικρή αμφιβολία ότι ο Βοτανικός μπορεί να διεκδικήσει την επιστροφή του στη Β’ ΕΠΣΑ, πλέον, δεν υπάρχει ούτε ένας, καθώς η ιστορική ομάδα βρίσκεται σε τροχιά ανόδου!

Οι ποδοσφαιριστές του Αργύρη Παπακώστα πέρασαν νικηφόρα μέσα από την έδρα της Ελπίδας επικρατώντας με 3-2 και έμειναν για 11ο συνεχόμενο ματς αήττητοι και ανέβηκαν στην 3η θέση, έχοντας ένα ματς περισσότερο από το Παγκράτι, που ακολουθεί στον πόντο!

Το παιχνίδι ήταν φανταστικό και πραγματική διαφήμιση του αθηναϊκού ποδοσφαίρου!

Γκολ γηπεδούχων: 29' Ντίμο με φάουλ, 50' Παρασκευόπουλος με κοντινό σουτ

Γκολ φιλοξενούμενων: 13' Αλιάκης με σουτ από το ύψος της περιοχής, 37' Κατιάι με σέντρα σουτ στο «Γ», 79' Αλιάκης με κοντινό ανάποδο ψαλίδι

Ακυρωθέν γκολ: 3' Παναγόπουλος με κεφαλιά (οφσάιντ)

Δοκάρια: 11' Ντίμο με φάουλ, 54' Ντίμο με φάουλ – 77' Σκεύης με κοντινή κεφαλιά (από σέντρα του Αλιάκη)

Αποβολές: 28' Κατσαρός (δ.κ.)

*Στο 63' οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε σύγκρουση του Σκεύη με τον Κότσαλο. Στις διαμαρτυρίες που ακολούθησαν, αποβλήθηκε από τον πάγκο ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Σούρας.

Διαιτητές: Σύψας, Κονισπολιάτης-Βακόλας

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ. (Ηλίας Ράμμος): Παναγιώτου, Λώλης, Κότσαλος, Τσαναχτσίδης, Μαρκουλής (46' Κάτρης), Γιαμάς, Παρασκευόπουλος, Μοσεσβίλι (85' Καλκάνης), Μετχόζα, Ντίμο, Σιδηρόπουλος

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ (Αργύρης Παπακώστας): Μπότας, Κατσαρός, Χαμουρίδης, Νταμάς, Πρίντζιος, Παναγόπουλος (74' Ευθυμίου), Κατιάι, Χρήστου (46' Πάσιος), Αλιάκης, Ταλάνχμι (60' Βαλσάμης), Σκεύης (90' Ντιμπής).

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 04 Μαρτίου 2018 21:09