Φινάλε...θρίλερ στην Αγία Παρασκευή!

Φινάλε...θρίλερ στην Αγία Παρασκευή!

Σπουδαίο ντέρμπι έγινε στην Αγία Παρασκευή με την ομώνυμη ομάδα να μένει στο 1-1 με τον ΠΑΟ Ρουφ ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις του αγώνα.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 05/03/2018

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΠΑΟ ΡΟΥΦ 1-1

Ένα ματς με… χιτσκοκικό φινάλε, ενώ υπήρξε και πολλή ένταση, τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Μάλιστα, όπως κατέγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής Ζαραβίνος: «Στο 75ο λεπτό του αγώνα φίλαθλοι και των δύο ομάδων «Αγία Παρασκευή, «Ρουφ», οι οποίοι βρισκόντουσαν στην εξέδρα αντάλλαξαν μεταξύ τους καπνογόνα, πέτρες και μπουκάλια. Κάποια μπουκάλια (2-3) και κάποιες πέτρες (2-3) εξ αυτών έπεσαν και στον αγωνιστικό χώρο. Ο αγώνας διακόπηκε για πέντε λεπτά. Με παρέμβαση της αστυνομίας και των παραγόντων των δύο ομάδων ηρέμησαν οι φίλαθλοι και ξεκίνησε και πάλι ο αγώνας.». Τραυματίστηκε στο 5’ του αγώνα ο Σκούρας στο κεφάλι και διεκομίσθη στο νοσοκομείο όπου του έγιναν ράμματα, δεν υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας.

Γκολ: 90’+4’ Παναγόπουλος - 82’ Τζώρτζης

Αποβολές: 42’ Χατζηαθανασίου (απευθείας κόκκινη διότι σε φυσική διακοπή του αγώνα χτύπησε με αγκωνιά στο στήθος αντίπαλο ποδοσφαιριστή)

Διαιτητές: Ζαραβίνος, Κουντουρέλης, Σταυρόγλου

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Παγεωργίου, Χαντζίου, Παναγόπουλος, Σκλαβενίτης, Βελέντζας, Σκούρας (5’ λ.τ. Ντιντίφας), Λαζόπουλος, Μαυροματάκης, Κοβάνης, Τσοπανάκος, Μπαλατσούρας (60’ Μιχαλόπουλος).

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Γιάννης Σιλεβίστας): Κουνάδης, Μπένα (46’ Καρυπίδης), Χατζηγιαννακός, Τριανταφύλλος, Μπέρτσος, Λαγκαδινός, Καραχάλιος (63’ Συρράκος), Τομπουλίδης, Χατζής (67’ Χίος), Τζώρτζης, Χατζηαθανασίου.