"Σούρμενα μέχρι να σβήσει ο Ήλιος!"

"Σούρμενα μέχρι να σβήσει ο Ήλιος!"

Συγκλονιστικό κείμενο για την αγάπη φιλάθλου για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και για τα Σούρμενα δημοσιεύθηκε στην επίσημη σελίδα των "μελανέρυθρων" στο facebook.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 07/03/2018

Πιο αναλυτικά αναφέρονται τα εξής: "Οι μέρες που διανύουμε στο σύλλογο είναι ευχάριστες αλλά όχι πρωτόγνωρες καθώς η ομάδα μας έχει μάθει να πρωταγωνιστεί και να δίνει χαρά στους φίλους της.
Απόψεις και σκέψεις όμως σαν αυτή που κοινοποιούμε παρακάτω , ενός φίλου της ομάδας, μας θυμίζουν τι πραγματικά είναι για όλους μας η ομάδα μας!

Του Λυκούργου Μανωλιαδη:

"Σε αντίθεση με τις μεγάλες Κατηγορίες, η ενασχόληση με τα τοπικά Πρωταθλήματα κρύβει ένα γλυκό συναίσθημα, έναν Ρομαντισμό. Υπάρχει το δέσιμο του Τόπου σου, τα παιδικά σου βιώματα. Στο γήπεδο συναντάς τον συμμαθητή σου, τον παλιόφιλο, τον Γείτονα, τον Δάσκαλο σου. Θα κεράσεις , θα κεραστείς, θα πειράξεις, θα πειραχτείς, θα χαμογελάσεις ,θα σου χαμογελάσουν, θα αγκαλιάσεις, θα αγκαλιαστείς, θα ρωτήσεις, θα ερωτηθείς. Στο σώμα και τον μόχθο των αθλητών (που μπορεί να είναι φίλοι σου και συγγενείς σου) ενσαρκώνεται η δική σου μάχη κ αγωνία για το αποτέλεσμα. Στον Α.Σ.ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ συμβαίνουν αυτά τα μικρά όμορφα πραγματάκια. Στο όλο πλαίσιο ίσως να επιτυγχάνεται και μια γλυκιά "δραπέτευση"…

Τον χρειαζόμαστε τον Ρομαντισμό στη ζωή μας. Το λέει και το τραγούδι άλλωστε…"Εγώ δεν θέλω στη ζωή να κυβερνήσω, θέλω να μείνω οπαδός φανατικός…"