Η Νέα Ιωνία παρέσυρε τη Δόξα Βύρωνος!

Η Νέα Ιωνία παρέσυρε τη Δόξα Βύρωνος!

Αποδοκιμάστηκαν έντονα οι κυανόλευκοι από τους οπαδούς τους (4-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 11/03/2018

Δεν αντέχει κριτικής ο αγώνας που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (10/3) στο δημοτικό στάδιο της Νέας Ιωνίας. Η ομώνυμη ομάδα έφτασε σε χαρακτηριστικά άνετη επικράτηση επί της Δόξας Βύρωνα και έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Δεν είναι μόνο το τελικό 4-0 που «σημάδεψε» τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, αλλά κυρίως το γεγονός ότι το αποτέλεσμα είχε ήδη διαμορφωθεί από το πρώτο ημίωρο! Μάλιστα, οι περίπου 30 οργανωμένοι οπαδοί της Δόξας (Blue Army) που βρέθηκαν στη μία από τις δύο εξέδρες του σταδίου, αποχώρησαν λίγο μετά το τρίτο γκολ, αποδοκιμάζοντας έντονα τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους, αλλά και γενικότερα τους υπαίτιους της εικόνας που παρουσιάζουν οι κυανόλευκοι.

Πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό αγώνα (1') ο Κολώκας άνοιξε το σκορ με πλασέ από το ύψος της περιοχής μετά από ασίστ του Γαλανόπουλου (1-0), στο 8' ο Πρισιμιτζής έγραψε το 2-0 με ωραία ενέργεια και πλασέ μετά από πάσα του Γαλανόπουλου, ενώ δύο λεπτά μετά (10') ο τελευταίος με πλασέ ύστερα από ασίστ του Μύττη έκανε το 3-0. Στο 31' ο Βογατσάς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 με πλασέ στην κίνηση μετά από κόρνερ του Μπεκατώρου. Στη συνέχεια οι κυανοκίτρινοι κατέβασαν ταχύτητα, φροντίζοντας να κρατήσουν δυνάμεις για τη συνέχεια στον 1ο όμιλο της Α' κατηγορίας. Να αναφερθεί πως στο 70' ο Κολώκας είχε δοκάρι με μονοκόμματο πλασέ.

Διαιτητής ήταν ο Κοσικίδης, με βοηθούς τους Λυμπερόπουλο και Σταυρόγλου.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Γιώργος Καρατζάς): Λαμπρόπουλος (73' Ρήγας), Κοντής, Θερμός, Τούντας, Βιντισάι (60' Γεωργόπουλος), Μύττης, Μπεκατώρος, Βογατσάς, Πρισιμιτζής (46' Καρβούνης), Γαλανόπουλος (54' Ντεντέι), Κολώκας

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Πέτρος Μπόντζος): Σιώσης, Αγγελακόπουλος, Τασιουλής, Βουρλούμης, Ρεγγινίδης (87' Μαναράς), Πιτσινός, Κοτόβ, Τυράκης (46' Λιόκατος), Όντβογκ, Δόσης (53' Γιακουμής), Γκάτσο.