Πάλι πρώτη η Αγία Παρασκευή!

Πάλι πρώτη η Αγία Παρασκευή!

Η ομάδα του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου πέρασε σαν... οδοστρωτήρας από τα Βριλήσσια (4-1 τον Κένταυρο).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 11/03/2018

Στην κορυφή του 1ου ομίλου της Α' κατηγορίας είναι ξανά από το απόγευμα του Σαββάτου (10/3) η Αγία Παρασκευή! Η ομάδα του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου παρουσιάστηκε εντυπωσιακή στα Βριλήσσια και επιβλήθηκε με 4-1 του τοπικού Κένταυρου, προσπερνώντας έτσι τον Ολυμπιακό Λιοσίων, που την ίδια ώρα γνώριζε την ήττα από την Τερψιθέα.

Μόλις στο 14' ο Μαυροματάκης άνοιξε το σκορ με υπέροχο σουτ εκτός περιοχής (0-1), ενώ στο 42' ο Μπαλατσούρας με σουτ έγραψε το 0-2. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέλαβε δράση ο Κοβάνης, ο οποίος με δύο προσωπικά τέρματα, με ισάριθμα σουτ στο 73' (0-3) και στο 89' (1-4), εδραίωσε την επικράτηση της «Σάντα». Στο 76' ο Δέτσης είχε καταφέρει να μειώσει με σουτ σε 1-3. Αξίζει να αναφερθεί πως στο 60' ο Λαζόπουλος είχε δοκάρι με σουτ για την ομάδα του.

Διαιτητής ήταν ο Σφακιανάκης, με βοηθούς τους Κορτέση και Απτόσογλου.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛ. (Άγγελος Εμμανουηλίδης): Θ. Θεοδωρίδης, Κουτσουβέλης, Γαληνάκης, Κολιός, Τσιπούρας (51' Κουλιούρης), Ελεζάι (54' Σκεντέρι), Μανίκας, Μέτσο (79' Καλουτσάς), Δέστης, Δαραμούσκας (79' Μπότσας), Κωνσταντάκης

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Τικταπανίδης, Χατζίου, Παναγόπουλος, Δρόσης, Βελέντζας, Σκούρας (71' Καραδήμας), Λαζόπουλος (88' Μπαρδούσης), Μαυροματάκης, Κοβάνης, Τσοπανάκος (57' Ντιντίφας), Μπαλατσούρας (75' Ρηγόπουλος).