Πραγματικός... Θρίαμβος με Αποστολόπουλο στο Ηράκλειο!

Πραγματικός... Θρίαμβος με Αποστολόπουλο στο Ηράκλειο!

Η ομάδα του Χαϊδαρίου πέτυχε μεγάλη ανατροπή με πρωταγωνιστή τον χαρισματικό σκόρερ (1-3).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 11/03/2018

Μετά το διάλειμμα της περασμένης αγωνιστικής και την ήττα από τον Θρίαμβο Αθηνών, ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου επέστρεψε στις νίκες και, μάλιστα, το έκανε με τον πλέον καταιγιστικό τρόπο! Η ομάδα των δυτικών προαστίων έφυγε με το «διπλό» από το Ηράκλειο, όπου επιβλήθηκε με 3-1 της ομώνυμης ομάδας, που βρίσκεται σε πτωτική πορεία. Παρά το γεγονός ότι το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, με το γκολ του Γκούγκα με προβολή στο 38' (1-0), στο δεύτερο ημίχρονο κατέρρευσαν και γνώρισαν την ήττα, που φέρει τη σφραγίδα του Αποστολόπουλου. Ο χαρισματικός σκόρερ εισήλθε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο στο 52', για να ακολουθήσει επική ανατροπή στο σκορ. Στο 53' ο Μπανιάς ισοφάρισε με κεφαλιά μετά από πρώτη κεφαλιά του Χουσάι που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι (1-1), για να ακολουθήσουν δύο υπέροχα προσωπικά γκολ του Αποστολόπουλου. Στο 72' (1-2) και στο 76' (1-3) με ισάριθμα σουτ εκτός περιοχής οδήγησε τον Θρίαμβο σε μία σπουδαία νίκη. Μάλιστα, στο 83' ο ίδιος παίκτης είχε και δοκάρι με σουτ! Αξιοσημείωτο είναι πως στο 49', σε ένα χρονικό σημείο στο οποίο το Ηράκλειο βρίσκονταν μπροστά στο σκορ, ο Αντωνόπουλος είχε δοκάρι με σουτ, χάνοντας μοναδική ευκαιρία να δώσει σαφές προβάδισμα στην ομάδα του.

Διαιτητής ήταν ο Φίτσας, με βοηθούς τους Όντο και Γούναρη.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Νίκος Παπαρούνης): Γκλώτσος, Μέρτκολα, Κατσούλης, Τσιρκινίδης, Αναγνωστόπουλος, Μπακαδήμας (72' Σπυριδάκης), Κραψίτης, Χρήστου (89' Τσάτσος), Γκούγκας, Καφετζής (84' Δήμας), Αντωνόπουλος

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔ. (Χρήστος Τάσος): Γιαννόπουλος, Δάρρας, Τσιούλος, Χουσάι, Μαούνης, Μπανιάς, Κακλαμάνος, Αγγέλου (58' Μπάκας), Τσαγιάννης (89' Μπίκος), Κιάφα (52' Αποστολόπουλος), Μπαρδής (87' Καγιανάς).