Νίκη... ανάσα η Τερψιθέα!

Νίκη... ανάσα η Τερψιθέα!

Ήττα σοκ γνώρισε ο Ολυμπιακός Λιοσίων στο γήπεδο του Ταύρου Β' (2-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 11/03/2018

Τα... πάνω κάτω έφερε η Τερψιθέα σε κορυφή και ουρά στον 1ο όμιλο της Α' κατηγορίας, με τη σπουδαία νίκη της το απόγευμα του Σαββάτου (10/3)! Η ομάδα του Γιάννη Χατζηράπτη έριξε στο... καναβάτσο τον Ολυμπιακό Λιοσίων, του οποίου επικράτησε με 2-1 στο γήπεδο του Ταύρου Β', για να πάρει βαθμολογική ανάσα στη μάχη που δίνει για τη σωτηρία, αποκαθηλώνοντας παράλληλα από την πρώτη θέση τον αντίπαλό της. Οι ερυθρόλευκοι είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι στο 16' από την κεφαλιά του Κοτούλια. Στο 20' οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα χάρη σε ψηλοκρεμαστό φάουλ του Τσακλάνου σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου, φάση στην οποία έκανε λάθος εκτίμηση ο Τριανταφύλλου (1-0). Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, συγκεκριμένα στο 47', οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια με πλασέ του Καραχάλιου (1-1), ωστόσο η Τερψιθέα βρήκε τον τρόπο να πετύχει το γκολ της νίκης. Ήταν το 74' όταν ο Μπα εκτέλεσε κόρνερ και ο Δρακούλης πήρε την κεφαλιά για το 2-1.

Διαιτητής ήταν ο Μπακογιάννης, με βοηθούς τους Ακρίβο και Καρατζίκα.

ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Γιάννης Χατζηράπτης): Εξαρχάκος, Γιαννακόπουλος, Γραμματικόπουλος, Κατσαμπάνης, Δρακούλης, Ζώτος (46' λ. τρ. Ντούβλης), Γουρζουλίδης (62' Γιοματάρης), Τσακλάνος, Χαραλάμπους (85' Σκουμπουρδής), Μπα, Νίκου (92' Τσιρόπουλος)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ (Λάκης Σμυρνής): Τριανταφύλλου, Φραγκόπουλος (86' Ευαγγέλου), Κοτούλιας (73' Σπίνος), Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Αθανασόπουλος, Τεννές (46' Κουντούρης), Πατέλης, Καραχάλιος, Γκαβζίδης, Ζέρβας (46' Μουκίδης)