Ούτε τώρα ο Άρης Πετρούπολης

Ούτε τώρα ο Άρης Πετρούπολης

Για έβδομο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι δεν νίκησε η ομάδα του Αλέξη Γκλεγκλέ (0-0 με Πανερυθραϊκό).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 11/03/2018

Σε ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι δεν κατάφερε ο Άρης Πετρούπολης να πάρει κάτι περισσότερο από την ισοπαλία, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να προσπεράσει στην κορυφή του 2ου ομίλου της Α' κατηγορίας τον Χαραυγιακό, που το πρωί της Κυριακής (11/3) φιλοξενείται από τα Σούρμενα στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Η ομάδα του Αλέξη Γκλεγκλέ υποχρεώθηκε σε «λευκή» ισοπαλία στη Νέα Ερυθραία από τον Πανερυθραϊκό (0-0), αποτυγχάνοντας να κερδίσει μακριά από το «σπίτι» της για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι! Χαρακτηριστικά, τελευταία φορά που είχε επιστρέψει στη βάση της με τους τρεις βαθμούς της νίκης ήταν στις 12 Νοεμβρίου, όταν επικρατούσε με 3-0 της Ηλιούπολης για την 9η αγωνιστική!

Στο ματς του Σαββάτου (10/3) οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν το γκολ, είχαν κάποιες καλές στιγμές με αποκορύφωμα το δοκάρι στο σουτ του Σπανού στο 88', όμως δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους. Με παράπονα από τη διαιτησία έμειναν οι άνθρωποι του Άρη.

Διαιτητής ήταν ο Ι. Καλογερόπουλος, με βοηθούς τους Νιδριώτη και Κ. Μαχαίρα.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Αντώνης Τσιμπάκης): Μπακοδήμος, Σουμελίδης, Παπαναστασίου, Γεωργακόπουλος, Πιπεράς (88' Γλυνός), Κατσάρας, Μπαμπαλούκας, Αναγνώστης (84' Γκρίτζας), Αραμπαντζής (63' Αντιόλ), Αντωνιάδης, Τσεβάς

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. (Αλέξης Γκλεγκλές): Τσαφάι, Βλάχος, Παναγιωτίδης, Βασιλάκος, Δημόπουλος, Μακρίδης, Κυριαζής (72' Κατσής), Σπανός, Ηλιάδης, Θανόπουλος (92' Παπαπαναγιώτου), Τσάτσα.