Ζημιά στο Χαλάνδρι ο Άγιος Θωμάς!

Ζημιά στο Χαλάνδρι ο Άγιος Θωμάς!

Η ομάδα του Γουδή νίκησε με ανατροπή στο σκορ τους πράσινους (2-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 11/03/2018

Άλλος «καίγονταν» για τη νίκη στο γήπεδο του Γουδή το απόγευμα του Σαββάτου (11/3) και άλλος την πανηγύρισε! Σε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό, αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και ελάχιστη ποιότητα, ο Άγιος Θωμάς έκανε τη μεγάλη ανατροπή στο σκορ και επικράτησε με 2-1 του Χαλανδρίου, που... έχυσε την καρδάρα με το γάλα, που είχε μαζέψει από τη μεγάλη νίκη στο ματς της περασμένης εβδομάδας με τα Σούρμενα. Οι «πορτοκαλί» του Κώστα Τσινιά διατήρησαν τις ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία, ενώ οι πράσινοι του Τάσου Κιλιμτζίδη, που έδινε οδηγίες από την εξέδρα όντας τιμωρημένος, θα συνεχίσουν να αγωνίζονται υπό καθεστώς πίεσης.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετές καλές ευκαιρίες μέχρι να πάρουν τελικά το προβάδισμα. Στο 5' η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από την κεφαλιά του Βενάρδου στη σέντρα του Πατσιαβούρα, στο επόμενο λεπτό (6') την ίδια κατάληξη είχε το σουτ που επιχείρησε ο Βενάρδος, ενώ στο 22' ο Καυκιάς πραγματοποίησε μεγάλη απόκρουση σε εξ επαφής πλασέ του Πατσιαβούρας με το αριστερό πόδι μετά από ιδανικό παράλληλο γύρισμα το Νησωτάκη. Στο ίδιο διάστημα οι γηπεδούχοι είχαν απειλήσει με την κεφαλιά του Χαντζή από τη σέντρα του Αλικάι στο 14'. Οι Χαλανδριώτες κατάφεραν να πάρουν... κεφάλι στο σκορ στο 32', όταν ο Σεϊτάι αξιοποίησε γύρισμα του Βενάρδου και με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1. Ωστόσο, η συνέχεια ήταν τελείως διαφορετική για τις δύο ομάδες! Στο 37' ο Τσινιάς προειδοποίησε με το σουτ που πραγματοποίησε, αναγκάζοντας σε επέμβαση τον Μολφέση, όμως στο επόμενο λεπτό (38') ο Κατσαρός έφερε το ματς στα ίσια με εξαίσιο γυριστό σουτ (1-1). Σαν να μην έφτανε αυτό για τους πράσινους, στο 42' ο Αλικάι σκόραρε με κοντινό πλασέ και έβαλε μπροστά τον Άγιο Θωμά (2-1)!

Στο δεύτερο ημίχρονο το Χαλάνδρι προσπάθησε μάταια και ανορθόδοξα να φτάσει στην ισοφάριση. Σε μία από τις καλές στιγμές του, στο 58', ο Μαράνος πλάσαρε, η μπάλα κατευθύνθηκε προς την ανυπεράσπιστη εστία, όμως ο Θεοδώρου σαν... από μηχανής θεός πρόλαβε και απομάκρυνε σε κόρνερ πριν εκείνη περάσει τη γραμμή του τέρματος. Αμέσως μετά (59') ο Ντιούφ έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα κατευθύνονταν προς το τέρμα του Μολφέση, ο Ζαρκαδούλας έβαλε το πόδι για να απομακρύνει και έστειλε την μπάλα αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας της ομάδας του και, στη συνέχεια, εκτός αγωνιστικού χώρου σε κόρνερ. Όσο περούσε η ώρα, ολοένα και πιο έντονα έψαχνε ο Άγιος Θωμάς το τρίτο γκολ, με το οποίο θα «κλείδωσε» το τρίποντο. Στο 65' ο Μολφέσης μπλόκαρε από το σουτ του Θύμιου, στο 76' χάθηκε απίστευτη ευκαιρία σε γύρισμα του Τσινιά και αδυναμία του Κουκοβίνη να σουτάρει προ κενής εστίας, ενώ στο 77' ο Θύμιος νικήθηκε σε εκτέλεση πέναλτι, στο οποίο ο τερματοφύλακας του Χαλανδρίου μπλόκαρε την μπάλα. Στο 85' ο Πατσιαβούρας έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει, όμως έστειλε την μπάλα απελπιστικά άουτ από το κοντινό σουτ που έπιασε. Δεν απέφυγε τα λάθη ο Δημητρακόπουλος, βοηθοί του ήταν οι Τσίκας και Λ. Τσολακίδης.

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ (Κώστας Τσινιάς): Καυκιάς, Τσοφυλάς, Ζαρκαδούλας, Χαντζής, Θεοδώρου, Κυριακόπουλος (84' Γεωργίου), Θύμιος, Κατσαρός, Κουκοβίνης (90' Μαντέλος), Τσινιάς, Αλικάι (88' Παπαστάμος)

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Τάσος Κιλιμτζίδης): Μολφέσης, Κλήμης (46' Δαρδαμάνης), Θανόπουλος, Γεωργαμλής, Ντιούφ (70' Λιάκος), Λειβαρτζηνός, Νησωτάκης, Πατσιαβούρας, Βενάρδος, Σεϊτάι (55' Μερτής).