Χαραυγιακός...από ατσάλι!

Χαραυγιακός...από ατσάλι!

Οι πρωταθλητές δείχνουν ικανοί να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους, αφού πέρασαν νικηφόρα από τα Σούρμενα!

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 12/03/2018

ΣΟΥΡΜΕΝΑ-ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ 1-2

Ήταν ένα ντέρμπι βγαλμένο από ανώτερη κατηγορία! Ένα γήπεδο κατάμεστο και από φιλάθλους των δύο ομάδων, ένα ματς γεμάτο με πάθος και ένταση και με όμορφα γκολ, ένα παιχνίδι πραγματική διαφήμιση του αθηναϊκού ποδόσφαιρο!

Τέτοια εποχή πέρυσι, και συγκεκριμένα στις 15 Μαρτίου οι «μελανέρυθροι» πανηγύριζαν την κατάκτηση του κυπέλλου στον τελικό της Νέας Σμύρνης απέναντι στο Χαραυγιακό.

Όμως, πριν από λίγες ώρες τα… τρελά μωρά των Ρόπα-Ζύγουρη με πάθος να ξεχειλίζει και με την παρουσία 200 φιλάθλων τους επικράτησαν με 2-1 και αναμφίβολα, πλέον, έχουν την υπόθεση τίτλου στα χέρια τους! Από την άλλη, οι γηπεδούχοι, μπροστά σε περίπου 500 φιλάθλους τους, ξεπέρασαν το πρώτο… σοκ από το γκολ που δέχτηκαν στο 17’ και έφεραν το ματς στα ίσια πριν φύγει το πρώτο μέρος, όμως, δεν κατάφεραν να κάνουν το ίδιο και στο δεύτερο τέρμα που δέχτηκαν στο 58’, αν και πίεσαν πολύ για την ισοφάριση. Αξίζει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι φωνάζουν για πέναλτι στο 27′ πάνω στον Φωστέρη, το οποίο και θα μπορούσε να είχε δοθεί και για ένα δεύτερο για χέρι στο 65′ (δεν φαίνεται να έχουν δίκιο). Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι θεωρούν υπερβολικά πολλές τις καθυστερήσεις που κράτησε ο Γρίμμας (εννέα λεπτά)!

Το γκολ των γηπεδούχων: 43’ Φωστέρης (πλασέ από κοντά)

Τα γκολ των φιλοξενούμενων: 17’ Φερεντίνος (σουτ μέσα από την περιοχή), 58’ Κασσιανός (μετά από φανταστική ατομική προσπάθεια και σουτ μέσα από την περιοχή!)

Διαιτητές: Γρίμμας, Απτόσογλου, Κουντουρέλης

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Μητρούσης-Γιώργος Καζαντζής): Λύρος, Θυμιανός, Γκοβίλας (87′ Παπαδάκης) Ακριτίδης, Κολλινιάτης (58′ Ακογλάνης), Δημογιάννης Β. (78′ Γασπαράκης), Φωστέρης, Μανωλιάδης, Φέρτης, Δημογιάννης Σπ., Πρέκας (73′ Θεοδώρου).

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Λουκάς Ρόπας-Δημήτρης Ζυγούρης): Βακερλής Ε., Μαραγκουδάκης, Ράμμος, Κόντι, Βαζούκης, Τουγουντζόγλου, Κασσιανός (87’ Κουντουριώτης), Ρόπας, Βιέννας (62’ Καλλιμάνης), Παρασκευόπουλος (73’ Αράπης), Φερεντίνος (83’ Βακερλής Π.).

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 02:46