Ο ΑΟ Περιστερίου «σκότωσε» τα Πετράλωνα

Ο ΑΟ Περιστερίου «σκότωσε» τα Πετράλωνα

Οι «ροσονέρι» πέρασαν νικηφόρα από το Ρουφ (1-2).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 18/03/2018

Όσες ελπίδες διατηρούσαν τα Πετράλωνα για κατάκτηση της πρώτης θέσης και της ανόδου στη Γ' Εθνική, τις έκανε... συντρίμμια ο ΑΟ Περιστερίου. Οι «ροσονέρι» πέρασαν νικηφόρα με 2-1 από το Ρουφ, καταφέροντας την ολική ανατροπή στο σκορ, απέναντι σε μία ομάδα που ήδη βρίσκεται πέντε βαθμούς πίσω από την κορυφή, με ένα ματς περισσότερο. Μόλις στο 16' ο Σαλαπάτας σκόραρε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (1-0), όμως σε ένα εικοσάλεπτο ήρθαν τα... πάνω κάτω. Στο 35' ο Λειβαδάς έφερε το ματς στα ίσια με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σιδέρη (1-1), ενώ στο 51' Τασιούδης έκανε το 1-2 με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Σιδέρη.

Διαιτητής ήταν ο Ζαραβίνος, με βοηθούς τους Καρατζίκα και Νιδριώτη.

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Κώστας Αρζένης): Δωριάδης, Βελλής, Καφέτζης, Ντέτια (46' Κούντου), Χρόνης, Μπουγιούκος, Καριατλής, Κυριακάκης (58' Μινάι), Λημνιός (58' Μπερτσιάς), Σαλαπάτας, Κατσιούλης (80' Καρούμπαλης)

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Γιάννης Τάπρατζης): Σκυριώτης, Κόρδας, Μπούζας, Κωνσταντόπουλος, Μουντζούρης, Τασιούδης, Λέτσι (86' Σετελάρι), Κρούτι, Παληγεώργος (89' Αννιτσάκης (93' λ.τρ. Κωστής)), Λειβαδάς (75' Ιατρούδης), Σιδέρης.