«Σοκ» στο 93' για Απόλλωνα Χαλανδρίου

«Σοκ» στο 93' για Απόλλωνα Χαλανδρίου

Οι πρωτοπόροι του 2ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τον Αστέρα Ζωγράφου (2-2).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 18/03/2018

«Αγκαλιά» με ακόμη ένα τρίποντο, που θα τον έφερνε πιο κοντά στην άνοδο στην Α' κατηγορία, βρίσκονταν ο Απόλλων Χαλανδρίου, όμως στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων δέχθηκε την ισοφάριση για το 2-2 στο ματς με τον Αστέρα Ζωγράφου. Παρ' όλα αυτά, οι κυανόλευκοι εξακολουθούν να έχουν τον πρώτο λόγο για κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Εξηντάρη, που δόθηκε σε χέρι του Αγκόλι (1-0). Στο 60' οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με αυτογκόλ του Εξηντάρη μετά από παράλληλο γύρισμα του Μήτρου (1-1), ενώ στο 81' ο Στεργιώτης πέτυχε το 1-2 με προσωπική ενέργεια και πλασέ. Ωστόσο, οι κυανέρυθροι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με κεφαλιά του Α. Δημητρίου στο 93', διαμόρφωσαν το τελικό 2-2.

Διαιτητής ήταν ο Ευθυμίου, με βοηθούς τους Δαρσακλή και Βασιλειάδη.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡ. (Πρέντραγκ Σομπότοβιτς): Λέκκας, Γαλανός, Κούτρας (87' Ανδριόπουλος), Παπαθανάσης, Εξηντάρης, Καρυστινός (81' Α. Δημητρίου), Ραχάνης, Ηλιόπουλος (63' Στρατικόπουλος), Κυριαζής, Ρέτσκα, Μ. Δημητρίου (46' Μπραχίμι)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. (Χρήστος Βλάχος): Σύρακας, Βλάχος, Κουστουμπάρδης (86' Αλεξανδράκης), Ψάλλας, Παναγιώτου, Αγκόλι, Σταμάτης (92' Καραούζας), Κανδεράκης (70' Μπαλαχτσής), Οικονομόπουλος (70' Στεργιώτης), Μήτρου, Παπουτσής.