ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑΣ: Έτσι βρέθηκε στον τελικό!

ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑΣ: Έτσι βρέθηκε στον τελικό!

Το "Πάμε Μπάλα" σας υπενθυμίζει πως η ΑΕ Κηφισιάς έφτασε στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ!

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 21/03/2018

Η ΑΕ Κηφισιάς μπήκε στο θεσμό από την 3η φάση, όπως όλες οι αθηναϊκές ομάδες που αγωνίζονται στη Γ’ Εθνική, και επικράτησε στην έδρα της του Χαϊδαρίου με 3-0 (όλα τα γκολ στο δεύτερο μέρος). Στον επόμενο γύρο η Κηφισιά… δεινοπάθησε να αποκλείσει τον  ΑΟ Περιστερίου στα πέναλτι (5-3) σε ένα, κατά τα άλλα φανταστικό ματς, με την κανονική διάρκεια να τελειώνει στο 2-2 (με τον Καιμακαμούδη να ισοφαρίζει για την Κηφισιά στο 85’) και η παράταση να ολοκληρώνεται στο 3-3!

Στην 5η φάση φαινόταν πως η Κηφισιά θα είχε εύκολο έργο απέναντι στον Άγιο Δημήτριο, αφού τις δύο ομάδες τις χώριζαν δύο κατηγορίες. Όμως, τα πράγματα ήταν διαφορετικά, αφού η Κηφισιά προκρίθηκε δύσκολα επικρατώντας με 1-0 με γκολ του Κεφάλα στο 76’.

Τα κατάφερε και στο πιο δυνατό τεστ

Στα προημιτελικά ήρθε το πιο δυνατό τεστ για την ΑΕ Κηφισιάς, αφού υποδέχτηκε τον Φωστήρα Αθηνών, που επικράτησε με 3-2 σε ένα φανταστικό ματς με την ομάδα των βορείων προαστίων να προηγείται με 2-0, να ισοφαρίζεται, και τελικά να παίρνει την πρόκριση στα ημιτελικά με το γκολ του Ρεντζή στο 79’.

"Σφράγισε" το εισιτήριο

Εκεί, ούτε οι Άγιοι Ανάργυροι μπόρεσαν να σταματήσουν τους «κυανόλευκους» (1-0 εκτός με το αυτογκόλ του Αλημπά) και με το 0-0 στον επαναληπτικό που διεξήχθη στην έδρα της «σφράγισε» την πρόκριση στον τελικό.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕ Κηφισιάς πήρε την πρόκριση στον τελικό σε αυτούς του διπλούς αγώνες, χωρίς να σκοράρει παίκτης της, αφού και το γκολ της νίκης στο Ίλιον ήρθε μετά από αυτογκόλ ποδοσφαιριστή των Αγίων Αναργύρων!