Καλοπήτας: «Πρόκληση η κατάκτηση του τίτλου»

Καλοπήτας: «Πρόκληση η κατάκτηση του τίτλου»

Ο προπονητής της Κηφισιάς Ηλίας Καλοπήτας μίλησε για το σημερινό μεγάλο τελικό της ΕΠΣ Αθηνών απέναντι στην Άγια Παρασκευή

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 21/03/2018

Το τρόπαιο του Κυπέλλου ΕΠΣΑ θα διεκδικήσει σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου η Κηφισιά η οποία αντιμετωπίζει στο μεγάλο τελικό την Άγια Παρασκευή. Σε δηλώσεις του στην καθημερινή αθλητική εφημερίδα «ΩΡΑ των σπορ» ο τεχνικός της ομάδας των βορείων προαστίων, Ηλίας Καλοπήτας, αναφέρθηκε για τη σημερινή «κρίσιμη» μάχη της ομάδας του: «Ο σημερινός αγώνας στο γήπεδο του Ατρόμητου στο Περιστέρι απέναντι στην Άγια Παρασκευή αποτελεί μία πρόκληση για εμάς, καθώς θέλουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο του Κυπέλλου ΕΠΣΑ. Αυτό το τρόπαιο στην αρχή της σεζόν δεν αποτελούσε στόχο για την ομάδα μας, ωστόσο, τώρα που φτάσαμε σε αυτήν τη φάση της διοργάνωσης το θέλουμε. Το ματς θα είναι δύσκολο, καθώς με τον αντίπαλό μας μπορεί να μας χωρίζει μία κατηγορία, αλλά έχουμε δει ότι αυτό στους τελικούς δεν παίζει κανένα ρόλο, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και σοβαροί στο παιχνίδι μας».

Ο τεχνικός της Κηφισιάς μας απάντησε αν θα παίξει ρόλο το γεγονός ότι η ομάδα του δίνει ένα κρίσιμο παιχνίδι στην Γ’ Κατηγορία το Σάββατο το μεσημέρι απέναντι στην Ιεράπετρα: «Πιστεύω ότι δεν θα παίξει κανένα ρόλο. Εμείς είμαστε προσηλωμένοι στον τελικό απέναντι στην Άγια Παρασκευή. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες του και είμαι σίγουρος ότι θα τα δώσουν όλα σήμερα, ώστε να πάρουμε το Κύπελλο».

πηγή: "ΩΡΑ των σπορ"