Μπήκε τετράδα ο Χολαργός

Μπήκε τετράδα ο Χολαργός

Η ομάδα του Γιώργου Τσαμόπουλου «καθάρισε» τον Άγιο Θωμά χωρίς να φορτσάρει (4-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 01/04/2018

Συνέχεια στην ανοδική του πορεία έδωσε ο Χολαργός το απόγευμα του Σαββάτου (31/3). Χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρει, η ομάδα του Γιώργου Τσαμόπουλου νίκησε με 4-0 τον Άγιο Θωμά και προσπέρασε τα Σούρμενα, μπαίνοντας έτσι στην πρώτη τετράδα του 2ου ομίλου στην Α' κατηγορία της Αθήνας. Μέσα σε ένα εικοσάλεπτο οι ασπρόμαυροι πέτυχαν τέσσερα γκολ και μετέτρεψαν σε... περίπατο την αναμέτρηση. Η πρώτη αξιόλογη στιγμή στον αγώνα καταγράφηκε στο 39', όταν ο Π. Καζάκος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, νωρίτερα όμως ο δεύτερος βοηθός Κίκηρας είχε υποδείξει πως η μπάλα είχε περάσει την τελική γραμμή πριν κάνει το γύρισμα ο Α. Καζάκος. Ένα λεπτό μετά (40'), όμως, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Χάλος εκτέλεσε κόρνερ και ο Νταϊφώτης με κοντινή κεφαλιά... μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Σαν να μην έφτανε αυτό για τους φιλοξενούμενους, στο 43' δέχθηκαν και δεύτερο γκολ, με τον Τσουτσουδάκη να εκτελεί φάουλ και τον Καρρά να πιάνει τη γυριστή κεφαλιά, για να γράψει το 2-0 προ του εξερχόμενους Καυκιά. Στις αρχές της επανάληψης, συγκεκριμένα στο 49', οι Χολαργιώτες έφτασαν και σε ένα τρίτο γκολ χάρη σε κοντινό πλασέ του Α. Καζάκου (3-0). Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 60' ο Νταϊφώτης με πλασέ, σκοράροντας για το δεύτερο προσωπικό γκολ, μετά από κεφαλιά του Α. Καζάκου σε εντυπωσιακή, εναέρια διεκδίκηση της μπάλας με τον εξερχόμενο Καυκιά. Το υπόλοιπο της αναμέτρησης είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τους γηπεδούχους να εξακολουθούν να έχουν την υπεροχή και να χάνουν άλλη μία μεγάλη ευκαιρία στο 68', όταν ο Χαντζής έσωσε την ομάδα του από βέβαιη παραβίαση, απομακρύνοντας την μπάλα πριν εκείνη καταλήξει στα δίχτυα από το πλασέ του Α. Καζάκου από πλάγια θέση.

Μέτρια ήταν η διαιτησία του Σύψα, βοηθοί του οποίου ήταν οι Δαρσακλής και Κίκηρας.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Σκαλαίος, Γερώνυμος, Κρινής, Μιχελής, Νταϊφώτης, Τσουτσουδάκης, Καρράς (46' Λυράς), Παπαθανάσης (46' Νικολαΐδης), Π. Καζάκος (68' Ζιώβας), Χάλος, Α. Καζάκος (75' Ακασόγλου)

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ (Κώστας Τσινιάς): Καυκιάς, Τσοφύλας (77' Φασίτσας), Δαμουράς (70' Μαστρογιάννης), Χαντζής, Θεοδώρου (85' Κορφιάς), Κατσαρός, Θύμιος (82' Γεωργίου), Ρίζος, Κουκουβίνης, Τσινιάς, Αλικάι.