«Διπλό» Περιστερίου στο Χαλάνδρι

«Διπλό» Περιστερίου στο Χαλάνδρι

Οι «ροσονέρι» ήταν ανώτεροι και επικράτησαν (1-2).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 01/04/2018

Άλλος είχε ανάγκη τη νίκη στο γήπεδο Χαλανδρίου και άλλος την πήρε! Ο ΑΟ Περιστερίου ήταν ανώτερος και επικράτησε με 2-1 της τοπικής ομάδας, που ήθελε τους βαθμούς για να «κλειδώσει» την παραμονή στην κατηγορία, μέσα από τον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ. Χάρη σε αυτή τη νίκη τους, οι «ροσονέρι» ανέβηκαν στην 6η θέση της κατάταξης. Μόλις στο 6' ο Παληγεώργος άνοιξε το σκορ με εντυπωσιακό γυριστό σουτ (0-1), για να ακολουθήσει πίεση των γηπεδούχων που όμως δεν ευτύχησαν να καρποφορήσει. Μάλιστα, στο 36' ο Γεωργαμλής με σουτ και στο 43' ο Μαράνος με κοντινό πλασέ «σημάδεψαν» αμφότεροι δοκάρια! Στο 53' ο Σιδέρης «απάντησε» με σουτ στο δοκάρι, για να χριστεί σκόρερ τελικά στο 64' με σουτ (0-2). Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι, ήταν να μειώσουν στο σκορ χάρη σε κεφαλιά του Νησωτάκη στο 86' (1-2). Αξίζει να αναφερθεί πως στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Θεοδωράκης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για απώθηση αντιπάλου εκτός φάσης. Μέτρια διαιτησία είχε ο Ν. Φωτόπουλος, ο οποίος στις καθυστερήσεις τα έκανε... μαντάρα, αφού κανείς δεν κατάλαβε πόσα λεπτά πρόσθετου χρόνου υπέδειξε, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν νεύρα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και το παιχνίδι να λήξει στο 96'. Βοηθοί του ήταν οι Γενναίος και Π. Τσολακίδης.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Τάσος Κιλιμτζίδης): Μολφέσης, Κλίμης, Δαρδαμάνης, Θανόπουλος, Γεωργαμλής, Ντιούφ (68' Λιάκος), Λειβαρτζινός, Νησωτάκης, Μαράνος (58' Μέρτης), Βενάρδος, Σεϊτάι (55' Γκόνος)

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Γιάννης Τάπρατζης): Θεοδωράκης, Κορδάς, Μπούζας, Κωνσταντόπουλος, Μουτζούρης, Τασιούδης, Λέτσι (65' Γεωργακόπουλος), Κρούτι (90' Κωστής), Παληγεώργος (88' Σετελάρι), Λειβαδάς, Σιδέρης (81' Αννιτσάκης).