Το παλεύουν τα Πετράλωνα

Το παλεύουν τα Πετράλωνα

Η ομάδα του Γιάννη Παπαδημητρίου λύγισε με 2-0 τη Διάνα Ηλιούπολης και πλησίασε την κορυφή.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 01/04/2018

Τις όποιες πιθανότητες για διεκδίκηση της ανόδου διατήρησαν ακέραιες τα Πετράλωνα, που λύγισαν με 2-0 τη Διάνα Ηλιούπολης και πλησίασαν την κορυφή του 2ου ομίλου στην Α' κατηγορία. Οι κυανέρυθροι μείωσαν στους πέντε βαθμούς τη διαφορά τους από τον Χαραυγιακό, που αύριο (1/4) έχουν να δώσουν κρίσιμο ντέρμπι με την Ηλιούπολη. Στο 17' ο Σαλαπάτας κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε ο ίδιος σε γκολ για το 1-0, ενώ στο 76' ο Καρούμπαλη με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (2-0). Αξίζει να σημειωθεί πως στο 55' αποβλήθηκε ο Λουτσάι με απευθείας κόκκινη κάρτα για ανάρμοστη συμπεριφορά προς τον διαιτητή.

Διαιτητής ήταν ο Σ. Νικολάου, με βοηθούς τους Μαραθωνίτη και Παναγιωτάρα.

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Γιάννης Παπαδημητρίου): Φούνας, Βελλής (60' Μπουγιούκος), Μιχαηλίδης, Καφέντζης, Χρόνης, Καριατλής, Καρούμπαλης (86' Καραβάς), Χέλμης (75' Κυριακάκης), Λημνιός, Σαλαπάτας (80' Ντέντια), Κατσιούλης

ΔΙΑΝΑ ΗΛ. (Άκης Μιχαηλίδης): Κόρρας, Ζουμπουνέλης, Χύσα (46' Λουτσάι), Τζιβελέκης (54' Χ. Μπαλαφούτης), Μπελέρης, Νίκολι, Παριανός (63' Χαλαζωνίτης), Καλουδιώτης, Ντζαβίδας (75' Μπουραζάς), Αναστασίου, Καλλέργης.