Επιτέλους νίκη για Αθηναΐδα!

Επιτέλους νίκη για Αθηναΐδα!

Η ομάδα της Κυψέλης πανηγύρισε τρίποντο μετά από 24 (!) αγωνιστικές (2-1 τον ΓΣ Αργυρούπολης)

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 01/04/2018

Είχε να πανηγυρίσει νίκη... έξι (!) ολόκληρους μήνες η Αθηναΐδα, αλλά το απόγευμα του Σαββάτου (31/3) έσπασε ένα απίστευτο αρνητικό σερί και πήρε τρίποντο μετά από 24 αγωνιστικές! Η ομάδα της Κυψέλης κατέβαλε με 2-1 τον ΓΣ Αργυρούπολης, παίρνοντας τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα μετά από εκείνη επί του Πανερυθραϊκού για τη 2η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Α' κατηγορίας. Όλα τα γκολ της αναμέτρησης επιτεύχθηκαν στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης. Στο 75' ο Τσελίκας άνοιξε το σκορ με πέναλτι για λογαριασμό των γηπεδούχων (1-0), όμως στο 84' ο Κοκκινέλης ισοφάρισε με κοντινό πλασέ μετά από χτύπημα πέναλτι του Δρακοντίδη στο δοκάρι (1-1). Την τελευταία... λέξη, ωστόσο, την είπαν οι παίκτες της Αθηναΐδας, οι οποίοι πέτυχαν το δεύτερο και νικητήριο γκολ στο 90' με πλασέ του Πανταζόπουλου, γράφοντας το τελικό 2-1.

Διαιτητής ήταν ο Όντος, με βοηθούς τους Αθανασίυ και Γαλάνη.

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Γιώργος Ανδρινόπουλος): Γιακουμάκης, Τσελίκας, Μπαρμπαδήμος, Γώγος (60' Γκοργκόλης), Κινδιλίδης, Κανδαλέπας, Μπίλος (65' Κατσιώρης), Λιερός (46' Βαγγελής), Ράπι (83' Πανταζόπουλος), Δουδουμόπουλος, Χαλεπλιάν

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης): Τσιτσίλιας, Αδαμίδης (46' Χιονάς), Γεωργάκης, Μουρούντας (46' Γιαννίκος), Βασιλάκης (77' Κακούτης), Κοτρώτσος, Παπαευθυμίου (63' Λεβέντης), Γκρεβτσίδης, Παπαθανασίου, Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.