ΤΕΡΨΙΘΕΑ-ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Οι… γνωστοί άγνωστοι δεν χάνουν ποτέ!

ΤΕΡΨΙΘΕΑ-ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Οι… γνωστοί άγνωστοι δεν χάνουν ποτέ!

Τερψιθέα και Αγία Παρασκευή αναδείχτηκαν ισόπαλες με 1-1, όμως, το ματς σημαδεύτηκε από τα επεισόδια που είχαμε μετά το τέλος του.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 15/04/2018

ΤΕΡΨΙΘΕΑ-ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1-1

Τερψιθέα και Αγία Παρασκευή πρόσφεραν μία συγκλονιστική αναμέτρηση στους περίπου 300 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο της πρώτης, με το 1-1 να αφήνει πολύ πίσω τη «Σάντα», όσον αφορά τη μάχη που δίνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού, πλέον βρίσκεται στο -5 από τους Αγίους Αναργύρους. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι μπορούν να σταθούν στο γεγονός ότι τουλάχιστον, έσωσαν το βαθμό, αν και δεν θα πρέπει να πανηγυρίζουν έντονα για το παραπάνω γεγονός, καθώς υποχώρησαν ξανά στην επικίνδυνη ζώνη.  

Δυστυχώς, όμως, θα πρέπει να αναφερθούμε στα επεισόδια που είχαμε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα. Περίπου 40 άτομα, με κουκούλες, κράνη, ρόπαλα και πέτρες εμφανίστηκαν πίσω από το βουνό, σαν να ήταν… καταδρομείς και έκαναν… ντου χτυπώντας αδιακρίτως φιλάθλους και των δύο ομάδων! Όλα αυτά έξω από το γήπεδο ενώ πέταξαν και μία μολότοφ, αλλά και πέτρες μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, μία πέτρα χτύπησε στο πόδι τον παρατηρητή του αγώνα, Λάκη Δάκουρα. Τραυματίστηκαν επίσης δύο φίλαθλοι της Τερψιθέας (ανάμεσά τους και ο πρόεδρός της), καθώς και τρεις φίλαθλοι της Αγίας Παρασκευής.

Γκολ: 86’ Κατσαμπάνης με κεφαλιά - 45’+1’ Κοβάνης με πλασέ

Διαιτητές: Γκάμαρης, Κωστούλας και Τσολακίδης.

ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Γιάννης Χατζηράπτης): Εξαρχάκος, Γραμματικόπουλος (68’ Γιοματάρης), Τσιρόπουλος (81’ Σκουμπουρδής), Κατσαμπάνης, Γιαννακόπουλος, Ζώτος, Νίκου, Τσακλάνος, Χαραλάμπους (75’ Ντούβλης), Μπα, Σταθακόπουλος (92’ Γουρζουλίδης).    

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Παπαγεωργίου, Χατζίου, Παναγιωτόπουλος, Δρόσης, Βελέντζας, Σκούρας, Τζίτζης (83’ Ρηγόπουλος), Μαυροματάκης, Κοβάνης, Τσομπανάκος (64’ Ντιντίφας), Μπαλατσούρας (90’ Μιχαλακόπουλος). 

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 00:08