Διχάζουν την Ηλιούπολη τα τροφεία του Γιώργου Γεμιστού!

Διχάζουν την Ηλιούπολη τα τροφεία του Γιώργου Γεμιστού!

Η ομάδα της Ηλιούπολης δικαιούται από την μεταγραφή του Γιώργου Γεμιστού στην Λόβτσεν του Μαυροβουνίου τροφεία που προκύπτον από αποφάσεις της ΟΥΕΦΑ

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 22/04/2018

 

Αναστάτωση φαίνεται πως έχει προκαλέσει στην ποδοσφαιρική πιάτσα της Ηλιούπολης η αποκάλυψη της εκπομπής ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ την περασμένη εβδομάδα σχετικά με τα τροφεία που δικαιούται η ομάδα της Ηλιούπολης από την μετακίνηση του ποδοσφαιριστή πέρυσι στο Λόβτσεν και το πρωτάθλημα του Μαυροβουνίου.

Και για να βάλουμε σε μια ρεαλιστική βάση την κουβέντα μας θα θέλαμε να είμαστε ξεκάθαροι από την αρχή ,διότι ορισμένοι πολύ πιθανόν να μην έχουν  καταλάβει το ποιος είναι ο ρόλος του δημοσιογράφου και του βήματος που κατέχει όταν κάνει ένα ρεπορτάζ.

Δική μας μέριμνα και ευθύνη είναι να φέρνουμε στο φως ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος που για άγνωστους λόγους μπορεί κάποιοι να αποκρύπτουν ή και ακόμη ακόμη να έχουν άγνοια .

Και φυσικά δεν είναι κακό ένας ερασιτέχνης παράγοντας να μην γνωρίζει ορισμένα πράγματα ,διότι πολύ απλά είναι ερασιτέχνης και δεν είναι επαγγελματίας.

Στην περίπτωση λοιπόν του Γιώργου Γεμιστού ως όφειλε ένας δημοσιογράφος έφερε στην δημοσιότητα  ένα θέμα που ίσως να γνώριζαν πολλοί αλλά και που ίσως  κάποιοι να μη γνώριζαν.

Τι είπε λοιπόν ο δημοσιογράφος στα πλαίσια μιας πληροφόρησης που είχε και όφειλε να κάνει αναφορά για να υπερασπίσει τα δικαιώματα ενός συλλόγου ;

Το αυτονόητο ,ότι δηλαδή σε μια καραμπινάτη περίπτωση που ένας ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής μετακινηθεί σε επαγγελματική ομάδα του εξωτερικού, η ομάδα του στην οποία αγωνίζονταν  από τα παιδικά πρωταθλήματα δικαιούται κάποια χρήματα.

Οι πληροφορίες και τα ντοκουμέντα είναι δεδομένα καθώς κανένας σοβαρός δημοσιογράφος δεν θα ξεκινήσει ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ χωρίς στοιχεία.

Στο δια ταύτα της αληθινής από κάθε πλευρά ιστορίας του Γιώργου Γεμιστού τα δεδομένα αυτήν την στιγμή είναι ξεκάθαρα.

Οι άνθρωποι της Ηλιούπολης θα πρέπει να κάνουν την προσευχή τους να ανέβει κατηγορία η Λόβτσεν έτσι ώστε με ένα ικανό νομικό επιτελείο να προσπαθήσουν να μπλοκάρουν και να διεκδικήσουν μέσω της ΟΥΕΦΑ αυτά τα οποία ορίζουν οι διεθνείς κανόνες .

Η ομάδα της Ηλιούπολης έχει περάσει τα πάνδεινα τα τελευταία χρόνια και για αυτό καλό θα είναι τέτοια ζητήματα να είναι ξεκάθαρα από κάθε άποψη για την διαφάνεια και την αξιοπιστία πάνω από όλα.

Αύριο μάλιστα το απόγευμα υπάρχει μια συνέλευση από την οποία θα προκύψουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του ιστορικού συλλόγου.

Επομένως έστω και αν τα χρήματα που δικαιούται νόμιμα  η Ηλιούπολη δεν είναι δεδομένα ,οι άνθρωποι που θα τρέξουν το ποδοσφαιρικό τμήμα στο μέλλον καλό θα είναι να δουν με προσοχή  ένα τόσο σοβαρό θέμα που θα μπορούσε να φέρει στα ταμεία του συλλόγου ένα σεβαστό ποσό .