Δήλωση Μανωλιάδη: «Αισθάνομαι απογοητευμένος από την ΕΠΣΑ, εξάντλησε την αυστηρότητά της»

Δήλωση Μανωλιάδη: «Αισθάνομαι απογοητευμένος από την ΕΠΣΑ, εξάντλησε την αυστηρότητά της»

Αυτό είναι το μήνυμα του αρχηγού των Σουρμένων, για την τιμωρία του.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 24/04/2018

 

Όπως διαβάσατε αποκλειστικά μέσα από το «Πάμε Μπάλα», ο αρχηγός των Σουρμένων, Γιώργος Μανωλιάδης τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑ με δέκα αγωνιστικές για την αποβολή του στο ματς με τον ΓΣ Αργυρούπολης.

Μάλιστα σας παραθέσαμε και το βίντεο της αποβολής.

Ο αρχηγός των Σουρμένων εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία και παραδέχεται πως δίκαια αποβλήθηκε και πως ήταν λάθος η αντίδρασή του στο ματς με το ΓΣ Αργυρούπολης, παράλληλα όμως τονίζει πως η ΕΠΣΑ τον αδίκησε με την έκταση της ποινής που του επέβαλλε, εξαντλώντας την αυστηρότητά της.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Αισθάνομαι πολύ απογοητευμένος από την απόφαση της Ένωσης να με τιμωρήσει με ποινή 10 αγωνιστικών εξαντλώντας κάθε αυστηρότητα, χωρίς να λάβει υπ’ όψιν της την προσφορά μου στο ποδόσφαιρο εδώ και 17 χρόνια, πολλά εκ των οποίων σε αθηναϊκές ερασιτεχνικές ομάδες, εκτός των επαγγελματικών συμμετοχών μου.

Μπορεί να αγωνίζομαι με περίσσιο πάθος, όμως, αγωνίζομαι με ήθος και αξιοπρέπεια έναντι των συμπαικτών μου και των αντιπάλων μου. Προφανώς και στη συγκεκριμένη φάση του αγώνα με το ΓΣ Αργυρούπολης τιμωρήθηκα ορθώς, πιάνοντας και λέγοντας στο διαιτητή «είσαι τρελός;»

Παρ’ όλα αυτά κανένας δεν υπολόγισε τα γεγονότα, δηλαδή πως ο διαιτητής της αναμέτρησης και καθ' υπόδειξη του βοηθού του άλλαξε την αρχική απόφασή του για πέναλτι, αδικώντας την ομάδα μου.

Όπως και να έχει, θεωρώ πως υπέστη κατάφωρη αδικία, όσον αφορά την έκταση της ποινής μου.

Όμως η ιστορία μου και αυτά που έχω καταφέρει με κόπο και ιδρώτα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους δεν μου επιτρέπουν να τα παρατήσω.

Όση πικρία και απογοήτευση και αν νιώθω, θα επιστρέψω πιο δυνατός τη νέα σεζόν.

Κλείνοντας, εύχομαι οι υπεύθυνοι της Ένωσής μας να συνεχίσουν να αποδίδουν δικαιοσύνη, όχι μόνο ελέγχοντας τους ποδοσφαιριστές, αλλά ελέγχοντας και τους διαιτητές και τους παρατηρητές, τιμωρώντας και αυτούς αυστηρά, όποτε και αν χρειαστεί».

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018 21:30