Μελάς: Εύχομαι η τελευταία αγωνιστική να κριθεί στο γήπεδο

Μελάς: Εύχομαι η τελευταία αγωνιστική να κριθεί στο γήπεδο

Καυστικό ήταν το σχόλιο του προέδρου της Δόξας Βύρωνος, Γιάννη Μελά

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 04/05/2018

Κρίσιμη είναι η αυριανή (5/5, 17:00) τελευταία αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ, όπου Δόξα Βύρωνος, Μικρασιατικός και Τερψιθέα παλεύουν για να αποφύγουν την 14η θέση που οδηγεί στη Β’ ΕΠΣΑ. Οι δύο πρώτες, μάλιστα, αγωνίζονται μεταξύ τους στην Εργάνη με τους Βυρωνιώτες να ψάχνουν μόνο τη νίκη, αφού σε περίπτωση ισοβαθμίας δεν ευνοούνται με το Μικρασιατικό. Από την άλλη η Τερψιθέα παίζει την ίδια ώρα στο Ηράκλειο και με νίκη πανηγυρίζει την παραμονή της.

Ο πρόεδρος της Δόξας, Γιάννης Μελάς, θέλησε να κάνει το παρακάτω σχόλιο, το οποίο και είναι ιδιαίτερα καυστικό, τονίζοντας πως ελπίζει η τελευταία αγωνιστική να κριθεί μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Είμαστε έτοιμοι για τον αυριανό αγώνα απέναντι στον Μικρασιατικό και έχοντας πίστη στην ομάδα μας είμαστε σίγουροι για τη νίκη. Παράλληλα είμαστε πεπεισμένοι ότι η διαιτησία θα σταθεί στο ύψος της.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να τονίσω, ότι ευελπιστώ η τελευταία αγωνιστική να κριθεί μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, αν και πολύ αμφιβάλλω.»

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 04 Μαϊος 2018 22:53