Φωστήρας: Διψασμένος και αχόρταγος διέλυσε τον Ήφαιστο Περιστερίου 5-0!

Φωστήρας: Διψασμένος  και  αχόρταγος  διέλυσε τον Ήφαιστο Περιστερίου 5-0!
από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 19/11/2018

 

«Αδίστακτος» και καταιγιστικός ο «Φονέας» των Γιγάντων το απόγευμα της Κυριακής ισοπέδωσε στην κυριολεξία τον ‘Ηφαιστο Περιστερίου με το επιβλητικό 5-0!

Η «πυροβολαρχία»  του Θύμιου  Γεωργούλη  από το πρώτο λεπτό του αγώνα επέβαλε τον ρυθμό της και κατάφερε να προηγηθέι από το ημίχρονο με 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φοίνικας Περιστερίου ανοίχτηκε για να μπορέσει να πατήσει με αξιώσεις στην εστία του Παπαδόπουλου και το «πλήρωσε» με άλλα τρία τέρματα!

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να έχουν σε πολύ καλή ημέρα τον Ηλιάδη ο οποίος σκόραρε ούτε λίγο ούτε πολύ 4 φορές!

Ο Φωστήρας έδειξε αρκετά σοβαρός και μπροστά στα μάτια των φιλάθλων της αλλά και αντιπάλων …..  έδειξε έτοιμος να επιστρέψει στα σαλόνια της Γ εθνικής.

Ο Ηλιάδης στο ( 25’, 45’ 70’ , 80’ πέτυχε ένα σπάνιο ρεκόρ) , και ο Σίμωσης στο 60 ‘ ήταν οι σκόρερ των 5 τερμάτων του θριάμβου των γηπεδούχων.

 

Διαιτησία: Κοσικίδης- Ψαρίδης- Κούλης

ΦΩΣΤΗΡΑΣ:

Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης, Πανάκης, Μεντής, Ρεμούνδος,(55’ Καλλιμούκος) Γούλας, (75’ Τασιούδης), Πίσσας,(65’ Κουτσούμπας) Ασημάκης, Ηλιάδης, Σίμωσης(76΄Χαλεπιάν) Μαρίνου

 

ΗΦΑΙΣΤΟΣ:

Σεράφης, Ζαγκλής, Σφίχτης, Ντάτσι, Φιδαίος (46’ Βελλιανίτης) Κιτσόπουλος (46’ Νησαριώτης) , Μπότης (62’Τσιάνος) Κυριακόπουλος, Ρούσσος (52’ Ζαφειράτος), Παπαγιάννι , Λεβέντης