Άνοδος πέρα για... Πέρα (Κλουμπ) δίκαιη!

Άνοδος πέρα για... Πέρα (Κλουμπ) δίκαιη!

Όταν κερδίζεις τον αντίπαλο σου δύο φορές στο... σπίτι του μέσα σε έξι ημέρες, δεν μπορεί παρά να σημαίνει πως ανεβαίνεις επάξια κατηγορία!

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 17/05/2015

     
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ - ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ 0-2

*Τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα μπορείτε να τα παρακολουθήσετε στην εκπομπή "ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ" που προβάλλεται κάθε Τρίτη στις 18:00 στο Channel 9

Η ιστορική Πέρα Κλουμπ επιστρέφει θριαμβεύτρια στη Β' Αθηνών μετά από τρία χρόνια απουσίας, αφού μετά το 3-1 της περασμένης Κυριακής, επικράτησε και χθες στη Νήαρ Ηστ του Πανιώνιου Καισαριανής, αυτή τη φορά με 2-0! Πρόκειται για την απόλυτη δικαίωση των κόπων της οικογένειας Παυλόπουλου, που έχει δώσει και την... ψυχή της για τον ιστορικό σύλλογο! Από την άλλη, προφανώς και υπάρχει πικρία στους Καισαριανιώτες, όμως μπορούν να αισθάνονται ικανοποίηση για την ομάδα που έχτισαν, για την οποία δεν ήταν αυτοσκοπός η άνοδος!

Στο πρώτο ημίωρο ο Πανιώνιος Καισαριανής είχε τον έλεγχο και έφτασε σε δύο-τρεις περιπτώσεις κοντά στο γκολ, με καλύτερη αυτή του 22' όπου ο Λέντζας από πλεονεκτική θέση έστειλε με κεφαλιά την μπάλα άουτ. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Μουρδουκούτα στο 24'. Όμως στο 34' ο Άγγελος Ποριώτης έδειξε την κλάση του όταν βρέθηκε σε θέση βολής απέναντι στον Πρασσά και δεν αστόχησε (0-1). Στις αρχές του β' ημιχρόνου (48') η πλάστιγγα έγειρε για τα καλά υπέρ της Πέρα Κλουμπ, όταν ο Γεωργίου κλώτσησε τον Θ.Β. Παυλόπουλο και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια. Μετά από τρία λεπτά οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε πτώση του Θεοδούλου στην περιοχή, σε μία δύσκολη φάση, όπου ο Παππάς αποφάσισε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Από εκείνο το σημείο και μετά, φαινόταν πως όσο περνούσε η ώρα, πιο πιθανό ήταν να γίνει το 0-2 παρά το 1-1, όπως και συνέβη στο 61' με το πλασέ του Μουρδουκούτα. Κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος!

Περίπου 600 φίλαθλοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση, που ήταν διαφήμιση για το αθηναϊκό ποδόσφαιρο.

Αποβολές: 48' Γεωργίου (απευθείας κόκκινη επειδή κλώτσησε τον Θ.Β. Παυλόπουλο) – 78' Θ.Β. Παυλόπουλος (δ.κ.)

Διαιτητές: Παππάς, Ακρίβος-Απτόσογλου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Πρασάς, Δαμουλάκης, Αγριτέλης (70' Πανάκης), Καραθανάσης, Γκιρλέμης, Ντουρμετάκης, Γιαννουλάκης (73' Βουτζαλής), Γεωργίου, Λέντζας, Σγαντσός, Θεοδούλου (60' Γκέντσεφ)

ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ: Νάκος, Τζήμας, Ρακιντζόπουλος (67' Θ.Γ. Παυλόπουλος), Θεοδωρίδης, Θ.Β. Παυλόπουλος, Κούρτι, Ποριώτης Γ., Μαντής, Ντουμιτρίου (62' Γεωργαλής), Ποριώτης Αγγ. (80' Καλτσής), Μουρδουκούτας.