ΕΠΣ Δράμας : Φιέστα στον Ξηροπόταμο

ΕΠΣ Δράμας : Φιέστα στον Ξηροπόταμο

Πέφτει σήμερα η αυλαία στην Α' κατηγορία της Δράμας

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 20/05/2017

 

Πέφτει η αυλαία σήμερα Σάββατο στην Α' κατηγορία, μια αγωνιστική που δεν έχει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς γνωρίζουμε εδώ και καιρό τον πρωταθλητή , επίσης γνωρίζουμε και τις ομάδες που θα υποβιβαστούν, μετά από Περιθώρι και Μοναστηράκι η ομάδα που θα τις ακολουθήσει είναι η Α.Ε Κυργιών η οποία δεν τα κατάφερε στην Καλλίφυτο χάνοντας το παιχνίδι με 3-0 .

                Τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής είναι το παιχνίδι που θα γίνει στον Βώλακα που η τοπική ομάδα θα αναμετρηθεί με την δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα Προσοτσάνη, επίσης ξεχωρίζει το παιχνίδι που θα γίνει στον Αγ. Αθανάσιο με την τοπική ομάδα να φιλοξένει την ομάδα της Καλλιφύτου.

Το πιο ενδιαφέρον γεγονός όμως είναι η στέψη του πρωταθλητή Ξηροτάμου που θα φιλοξενήσει το Μοναστηράκι σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, που σίγουρα οι διοικούντες του Μέγα έχουν κάνει πολλές ετοιμασίες για να γιορτάσουν με τον δικό τους τρόπο αυτό το ευχάριστο γεγονός για αυτούς.

          

Αγ. Αθανάσιος – Καλλίφυτος

Θέλουν να κλείσουν με θετικό αποτέλεσμα

               

Ενδιαφέρον παιχνίδι πρόκειται να γίνει στον Αγ. Αθανάσιο, με την τοπική ομάδα να φιλοξενεί την ομάδα της Καλλιφύτου.Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες απέναντι σε δύο πολύ καλούς αντιπάλους όπως είναι το Καλαμπάκι που είχε ηττηθεί με 4-0 και από τον Βώλακα στην έδρα του με 0-2.

 Από την άλλη μεριά η φορμαρισμένη Καλλίφυτος προέρχεται από νίκη απέναντι στην ομάδα των Κυργίων που της έδωσε την χαριστική βολή. Σίγουρα θα είναι ένα ανοικτό παιχνίδι καθώς οι δύο ομάδες είναι πολύ καλές επιθετικά και έχουν πολύ καλούς και ποιοτικούς παίκτες

               

                     

Κύργια - Πανδραμαϊκος

Θέλουν να μαζέψουν τα κομμάτια τους

               

Ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι πρόκειται να γίνει στα Κύργια που σίγουρα αν κέρδιζαν το παιχνίδι με την Καλλίφυτο θα μιλούσαμε για ματς τελικό...

Τα Κύργια προέρχονται από μια πικρή ήττα απέναντι στην Καλλίφυτο την προηγούμενη αγωνιστική που είχε ως αποτέλεσμα να ακολουθήσει στο Β' κατηγορία το Περιθώρι και το Μοναστηράκι.

Ο Πανδραμαϊκος θέλει να αντιστρέψει όλο αυτό το κλίμα που επικρατεί μετά την βαριά ήττα από τον Ξηροπόταμο με έξι τέρματα.

                           

Βώλακας – Προσοτσάνη

Ένα παιχνίδι πραγματικό ΝΤΕΡΜΠΙ

               

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι πρόκειται να γίνει στον Βώλακα με δύο πραγματικά πολύ ποιοτικές ομάδες που είχε η κάθε μια την δικιά της πορεία στο πρωτάθλημα.

Ο Βώλακας προέρχεται από μια μεγάλη νίκη απέναντι στο Αγ. Αθανάσιο με 0-2 ενώ από την άλλη μεριά η Προσοτσάνη προέρχεται από μια μεγάλη νίκη απέναντι στο Καλαμπάκι την προηγούμενη αγωνιστική και εξασφάλισε την δεύτερη τιμητική θέση.

            

Ξηροπόταμος – Μοναστηράκι

Φιέστα στον Ξηροπόταμο

               

Ήρθε η μεγάλη στιγμή που περίμενε όλος ο Ξηροπόταμος που δεν είναι άλλος από το να σηκώσει επιτέλους το πρωτάθλημα.

Ο Ξηροπόταμος την προηγούμενη αγωνιστική έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στον Πανδραμαϊκο κερδίζοντας τον με 6-1 με μια πολύ καλή εμφάνιση. Το Μοναστηράκι τις τελευταίες αγωνιστικές μπορεί να χάνει αλλά πουλάει δύσκολα το τομάρι του παλεύοντας μέχρι το τέλος τα παιχνίδια.

               

                       

Καλαμπάκι – Σιταγροί

Να κλείσουν με θετικό αποτέλεσμα

               

Ένα ακόμα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι θα γίνει αύριο στο Καλαμπάκι με την τοπική ομάδα να φιλοξενεί τους Σιταγρούς.

Το Καλαμπάκι την προηγούμενη αγωνιστική δεν τα κατάφερε στην Προσοτσάνη χάνοντας με 3-2 με μια πολύ καλή παρουσία..

Οι Σιταγροί σίγουρα είναι ανακουφισμένοι μετά την μεγάλη τους νίκη απέναντι στον Καστρινό που εξασφάλισαν και μαθηματικά την σωτηρία τους .         

               

                        

Χωριστή – Πετρούσα

Δύσκολή έξοδος για την Δόξα

               

Ένα πολύ καλό παιχνίδι πρόκειται να γίνει το Σάββατο στην Χωριστή με την τοπική ομάδα να τίθεται αντιμέτωπη με την ομάδα της Πετρούσας, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι που θα πάρουν χρόνο συμμετοχής πολλά νεαρά παιδιά

                Η Χωριστή προέρχεται από μια δύσκολή επικράτηση με 2-4 στο Μοναστηράκι, σκοράροντας 3 γκολ σε 4 λεπτά με τον Λουκά Αποστολίδη να παίζει ως επιθετικός.

Η Πετρούσα προέρχεται μια νίκη απέναντι στο Φωτολίβος στην εκπνοή της αναμέτρησης με μια καλή εμφάνιση

               

                                        

Καστρινός – Νευροκόπι

Θέλουν ν α επιστρέψουν στις νίκες οι γηπεδούχοι

               

Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι πρόκειται να γίνει στο γήπεδο της Δόξας Δράμας με τον Καστρινό να διασταυρώνει τα ξίφη του με την ομάδα του Νευροκοπίου.

Ο Καστρινός προέρχεται από μια ήττα με κατεβασμένα τα χέρια από τους Σιταγρούς και σίγουρα θέλει να ανακάμψουν και να πάνε για τις καλοκαιρινές τους διακοπές με νίκη.

Το Νευροκόπι προέρχεται από ρεπό και θέλει και αυτό με την σειρά του να κλείσει την χρονιά με νίκη και να κοιτάξει με ηρεμία την επόμενη μέρα.