×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Α1 ΕΠΣ Ημαθίας – Ο ΠΑΟΚ για μεγάλα πράγματα, οι νίκες των φαβορί και οι φωνές του Αράχου!

Α1 ΕΠΣ Ημαθίας – Ο ΠΑΟΚ για μεγάλα πράγματα, οι νίκες των φαβορί και οι φωνές του Αράχου!

Χωρίς εκπλήξεις και με την επικράτηση των φαβορί, ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η 11η αγωνιστική στην Α1 της ΕΠΣ Ημαθίας.

από
στις 20/11/2016

Την κορυφή συνεχίζουν να μοιράζονται η ΑΕ Αλεξάνδρειας και ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, καθώς αμφότεροι συνέχισαν με νίκες. Οι «πράσινοι», με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, έκαμψαν την αντίσταση του μαχητικού Μακροχωρίου, που πάλεψε στο μέτρο του δυνατού. Η ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη σημείωσε την 4η εκτός έδρας νίκη ενώ θα επιστρέψει σε αγωνιστική δράση σε 15 μέρες καθώς μεσολαβεί το ρεπό της 12ης αγωνιστικής.

Μία ακόμη ευρεία νίκη για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, αυτή τη φορά κόντρα στην ΑΕ Χαρίεσσας την οποία «φιλοδώρησε» με 5 τέρματα. Οι «πράσινοι» έχουν μακράν την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (41 έναντι 32 της ΑΕ Αλεξάνδρειας), διαθέτουν στις τάξεις τους τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος (Γιώργος Κίτσας με 19 γκολ) ενώ είναι η μοναδική ομάδα από τις πρώτες 5 που έχει ηττηθεί εντός αλλά παραμένει στην κορυφή!

Πύρρειος νίκη για τον Κεραυνό Επισκοπής, που τα βρήκε…σκούρα κόντρα στην Ποντιακή Νεολαία Αράχου. Η ομάδα του Γερμανού Σιαφαρίκα (στο πρώτο του ματς στον πάγκο των «κοκκινόμαυρων» ) πήρε τη νίκη χάρη σε δύο πέναλτι του Κώστα Ντέλλα, ενώ οι «μπλαουγκράνα» είχαν καταφέρει να ισοφαρίσουν με τον Μπεκτά τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους. Πολλές οι διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων για τις υποδείξεις του ρέφερι κ. Παυλίδη, αυτή την ώρα μίνι συμβούλιο για το αν εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση.

ΠΑΟΚ για μεγάλα πράγματα στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας! Ο «δικέφαλος» θύμισε τον παλιό του καλό εαυτό και με χατ-τρικ του Κώστα Κίτσα, έφτασε στη σπουδαία νίκη κόντρα στον ΓΑΣ Κοπανού «10Starbet», ο οποίος από την άλλη πλευρά, ήταν το…φάντασμα του εαυτού του! Οι «ασπρόμαυροι» έδωσαν μεγάλη χαρά στους φίλους τους που βρέθηκαν στο γήπεδο, ενώ με τη σημερινή τους νίκη ανέβηκαν στην 4η θέση.

Διαβάστε περισσότερα στο sportsup.