‘’Κρύο’’ και μοναξιά στην κορυφή για ΠΑΟΝΕ Επταλόφου !

‘’Κρύο’’ και μοναξιά στην κορυφή για  ΠΑΟΝΕ Επταλόφου !

Άγριες διαθέσεις είχαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΟΝΕ Επταλόφου κόντρα στον Ηρακλή Αργυρούπολης

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 07/11/2015

 

 Την μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει η ΠΑΟΝΕ Επταλόφου καθώς είχε ένα εύκολο απόγευμα στη έδρα του με τον Ηρακλή Αργυρούπολης τον οποίο κέρδισε με 5-1 .

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο και έκλεισαν τους αντιπάλους τους από νωρίς στο μισό γήπεδο. Αποτέλεσμα της ασφυκτικής πίεσης ήταν στο 10’ μόλις λεπτό μετά από άψογη συνεργασία των Ευθυμιάδη –Ρεμπετσιώτη να ανοίξει το σκορ και να γράψει το κοντέρ το 1-0.

Πριν καλά καλά καταλάβουν οι φιλοξενούμενοι τι είχε γίνει στο 10’ ήρθε το γκολ του Παναγιώτη Ρωμανίδη στο 25’ για να κάνει το 2-0 !

Το ημίχρονο τελικά έκλεισε με 3-0 καθώς ο Δημήτρης Ευθυμιάδης που είχε κέφια ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 36’ λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε η εικόνα του παιχνιδιού αν εξαιρέσουμε το γεγονός πως οι γηπεδούχοι χαλάρωσαν λίγο τους ξέφρενους ρυθμούς του Α ημιχρόνου.

Παρά ταύτα όμως στο 65’ λεπτό ο Τσαμτζίδης έστειλε την μπάλα για 4η φορά στα δίχτυα του Ηρακλή δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ΠΑΟΝΕ!

Στο 72’ λεπτό οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της τιμής με τον Σερταρίδη μειώνοντας σε 4-1. Στο σημείο αυτό ο Παναγιώτης Ρωμανίδης χολωμένος από το γκολ που δέχτηκε η ομάδα του … έστειλε ξανά την στρογγυλή θεά στα αντίπαλα δίχτυα για πέμπτη φορά γράφοντας το τελικό 5-1 !

Αξίζει να σημειώσουμε πως απουσίαζε ο Σάββας Παντελιάδης ο οποίος είναι τιμωρημένος.

 

Προπονητής ( Μάκης Γρηγοράκης ) :Αβραμίδης ,  ΗΛΙΑΔΗΣ  Μ.  ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ,  Ηλιάδης Ν.  Παπαδόπουλος ( 60’ Ηλιάδης Σαβ.) Ρεμπετσιώτης,  ΤΣΑΜΤΖΙΔΗΣ ,  Κόλα ( 70’ Παπαδόπουλος Κ.)   ΡΩΜΑΝΙΔΗΣ , Κοπαλιάνι( 60’Αλεξανδρίδης )  Κόλα Κ.